Οι πεντάδες του All Star Game

12:34 23/1/2015 - Πηγή: AEK365

Στις 15 Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη θα διεξαχθεί το εφετινό All Star Game και το NBA ανακοίνωσε τις πεντάδες Ανατολής και Δύσης.
Το κοινό έδειξε τη προτίμηση του στον Στεφ Κάρι με τον γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να συγκεντρώνει 1.513.324 ψήφους, αριθμός μεγαλύτερος από τις 1.470.483 ψήφους που συγκέντρωσε ο Λεμπρόν Τζέιμς.
Στη πεντάδα της

Δύσης θα βρίσκονται, μαζί με τον Κάρι, και οι Μπλέικ Γκρίφιν (Λος Άντζελες Κλίπερς), Άντονι Ντέιβις (Νιου Ορλίνς Πέλικανς) και Μαρκ Γκασόλ (Μέμφις Γκρίζλις). Ο Κόμπι Μπράιαντ είναι μέσα στη πεντάδα αλλά το πιθανότερο είναι πως θα αντικατασταθεί λόγω του τραυματισμού του στον ώμο. Φαβορί για να τον αντικαταστήσει, είναι ο Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς με τον Στιβ Κερ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να είναι ο προπονητής της Δύσης.
Η πεντάδα της Ανατολής θα αποτελείται από τους Λεμπρόν Τζέιμς (Κλίβελαντ Καβαλίερς), Τζον Γουόλ (Ουάσινγκτον Ουίζαρντς), Κάιλ Λάουρι (Τορόντο Ράπτορς), Καρμέλο Άντονι (Νιου Γιορκ Νικς) και Πάου Γκασόλ (Σικάγο Μπουλς). Προπονητής της ομάδας της Ανατολής θα είναι ο Μάικ Μπαντενχόλζερ των Ατλάντα Χοκς.
Στους γκαρντ της Ανατολής, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν δέκατος συγκεντρώνοντας 55.014 ψήφους.
Οι προπονητές Ανατολής και Δύσης θα κληθούν να επιλέξουν τους αναπληρωματικούς.

Δείτε αναλυτικά τις ψήφους που πήρε ο κάθε παίκτης στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα