Οι Οικονομόπουλος εκπροσωπεί την ΑΕΚ

19:56 5/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στην αυριανή συνάντηση, που αναμένεται να είναι και η τελική, μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΚ και των νομικών συμβούλων του Βασίλη Ξενιάδη, δεν αναμένεται να δώσει το «παρών» ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της Ένωσης, έχει ακούσει ότι είχε να του πει ο 46χρονος επιχειρηματίας και πλέον την υπόθεση αναλαμβάνουν οι νομικοί, αφού εκεί είναι πλέον το... ζουμί της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ραντεβού

αυτό θα βρίσκεται ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος και όχι οι νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ. Ο λόγος προφανής. Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει στην ΑΕΚ, μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον Βασίλη Ξενιάδη, δεν είναι καθόλου κολακευτικά.

Με δεδομένο ότι η υπόθεση Ψωμιάδη είναι ακόμα ανοιχτή και το προσεχές διάστημα δεν αποκλείεται να μπουν αρκετά χρήματα στα ταμεία, προτιμήθηκε η παρουσία του Χάρη Οικονομόπουλου, αντί του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ (χωρίς να αποκλείεται κάποιος εξ αυτών να είναι στη συνάντηση). Άλλωστε, στον Χάρη Οικονόπουλο υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη, παρότι δεν βρίσκεται στη νομική «ομάδα» της ΠΑΕ, αφού είναι ο δικηγόρος που έχει τρέξει και τρέχει, μέχρι τέλους, μία από τις πιο σημαντικές υποθέσεις της εταιρίας.

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ στην υπόθεση Ψωμιάδη, είχε συζήτηση σήμερα με τον Σταύρο Αδαμίδη και του ζητήθηκε να παραστεί και αυτός στο αυριανό ραντεβού, καθώς γνωρίζει τα πάντα σχετικά με το θέμα του Big Mac και με ποιον τρόπο θα διασφαλιστούν τα χρήματα που θα έρθουν προσεχώς. Άλλωστε, στην τελευταία γενική συνέλευση της ΠΑΕ, είχε γίνει λεπτομερής αναφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση, με τον Χάρη Οικονομόπουλο να έχει συγκεκριμένο πλάνο με το οποίο θα δεσμεύει την οποιαδήποτε νέα (ή και νυν) διοίκηση πως ότι λεφτά μπουν από όσα είχαν υπεξαιρεθεί, θα πρέπει να επενδυθούν στην ομάδα και να μην μπορούν να φύγουν ξανά από τα ταμεία της. Αυτή άλλωστε είναι μία πολύ βασική παράμετρος, για κάθε ενδιαφερόμενο, που θέλει να επενδύσει στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα