«Οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο»

13:33 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ουμίτ Οζάτ, πρώην μπακ της Φενέρμπαχτσε και της Κολωνίας, ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή στην Τουρκία και μίλησε για την κριτική που δέχεται ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Αϊκούτ Κοτσαμάν, μετά το 0-0 με την Τραμπζονσπόρ με τα όσα είπε να έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.
Πιο συγκεκριμένα ο Οζάτ δήλωσε: "Δεν παίρνω τις γυναίκες οπαδούς στα σοβαρά. Κανένας λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να ισχυριστεί πως οι γυναίκες αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο καλύτερα από τον άνδρα. Το ποδόσφαιρο είναι σπορ των ανδρών. Πουθενά στον κόσμο εκτός της Τουρκίας οι γυναίκες δεν συζητούν στα μίντια για

ποδόσφαιρο".
Στην ίδια εκπομπή ήταν καλεσμένη και μια γυναίκα που εξέφρασε την άποψη της για την ποδοσφαιρική επικαιρότητα με τον παρουσιαστή, Σίμζε Φιστίκογλου να αντιδρά λέγοντας πως δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά τα λεγόμενα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή με τον Οζάτ να συνεχίζει λέγοντας: "Δεν μιλάω για το ποδόσφαιρο ούτε με την γυναίκα μου, δεν συζητώ για θέματα που γνωρίζει εκείνη όπως είναι η μαγειρική και το πλέξιμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα