Οι Γάλλοι γράφουν για Κλωναρίδη

09:26 28/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ως μία πολύ καλή επιλογή, που επειδή δεν κοστίζει ακριβά γι' αυτούς, δεν αποτελεί μεγάλο ρίσκο βλέπουν οι Γάλλοι την επίσημη κίνηση της Λιλ για τον Βίκτωρ Κλωναρίδη. Δημοσίευμα του francefootball.fr τονίζει πως η Λιλ προσφέρει 800.000 ευρώ συν 150.000 ευρώ ως μπόνους συμμετοχών στην ΑΕΚ, προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη.
Είναι χαρακτηριστικό πως το δημοσίευμα, που αναπαράγει

το footmercato.net, ξεκινά με τον εξής τρόπο: "Βίκτωρ Κλωναρίδης: Αυτό το όνομα πιθανότατα δεν σας λέει τίποτα, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η επόμενη μεταγραφή της Λιλ. Πριν από λίγο καιρό έγινε πρόταση στην ΑΕΚ ύψους 600.000 ευρώ, την οποία και αρνήθηκαν. Ελπίζουν αυτή τη φορά να τους προσελκύσουν θετικά, αφού προσφέρεται και το 10% του ποσού μεταπώλησης του παίκτης".
Οι Γάλλοι πάντως κάνουν και μία σύγκριση του Κλωναρίδη με τον... Αφελάι: "Είναι περίεργη πάντως η στάση της Λιλ, αφού θέλει έναν πιο έμπειρο παίκτη - εξτρέμ για το Τσάμπιονς Λιγκ κι όταν είχε προτείνει στην Μπαρτσελόνα 7 εκατ. ευρώ για τον Αφελάι. Ωστόσο, ένας παίκτης σαν τον Κλωναρίδη με 15 συμμετοχές και 3 γκολ στην Ελλάδα, στην τιμή αυτή είναι μικρό ρίσκο. Ίσως σε λίγους μήνες να αποδείξει πως αξίζει τον κόπο και το όνομά του να το θυμόμαστε", γράφουν χαρακτηριστικά οι Γάλλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα