Οι δοκιμές ενόψει Έβερτον

21:47 7/8/2012 - Πηγή: AEK365
Αύριο το βράδυ στο Λίβερπουλ η ΑΕΚ θα δώσει το πιο δύσκολο τεστ της αυτό το καλοκαίρι κόντρα στην δυνατή Έβερτον, κλασική δύναμη στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει ευχάριστα νέα καθώς μετρά σε αρκετές επιστροφές και έτσι μπορεί να ισχυροποιήσει την 11αδα του. Σήμερα ο τεχνικός της ΑΕΚ
στην απογευματινή προπόνηση του Τσέστερ έκανε δίτερμα. Εκεί έβαλε δύο 11αδες που έδειξε ότι σκέφτεται για να ξεκινήσουν αύριο στο «Γκούντισον Παρκ».
Στην πρώτη ο Κωνσταντόπουλος ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Αρκούδας δεξί μπακ, ο Λαγός αριστερό μπακ και οι Γιάγκο – Μπουγαΐδης στο κέντρο της άμυνας, οι Ρίκκα – Γροντής ήταν αμυντικά χαφ, με τον Φούντα δεξιά, τον Κουρέλλα αριστερά και τον Παυλή πίσω από τον Σταματή σε σύστημα 4-4-1-1.
Στην δεύτερη ο Dimi παρέμεινε στα γκολπόστ, όπως και ο Αρκούδας δεξιά, με τον Τσαμουρλίδη να παίζει αριστερό μπακ και τους Κοντοέ – Μπουγαΐδη στα στόπερ, οι Γιάγκο – Ρίκκα αμυντικά χαφ, ο Φούντας δεξιά, ο Λαγός αριστερά και ο Παυλής πίσω από τον Σιαλμά, με το 4-4-1-1 να παραμένει.
Μεγαλύτερες πιθανότητες για την βασική 11αδα έχει η δεύτερη ομάδα, με τον Βλάχο να ποντάρει πολλά στον Κοντοέ ως στόπερ, τον Σιαλμά ως φορ και στον Γιάγκο ως αμυντικό χαφ κόντρα στον ψηλό Φελαϊνί. Πάντως, το σημερινό δίτερμα είχε δυνατές μονομαχίες με τον Βλάχο να ζητά από τους παίκτες του ηρεμία ενόψει φιλικού και να ρωτά τους παίκτες που είχαν ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες για την κατάσταση τους.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα