Ο Μπουγαΐδης στα… πόδια της Έβερτον

21:47 7/8/2012 - Πηγή: AEK365
Η ΑΕΚ «παλεύει» να βρει έσοδα από όπου μπορεί για να μπορέσει να πληρώσει τις υποχρεώσεις της και να καταφέρει να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα που αρχίζει σε λιγότερο από 20 ημέρες. Τούτη την στιγμή το μοναδικό προϊόν που μπορεί να φέρει χρήματα που ενδεχομένως να αποτελέσουν την… σωτηρία της ΑΕΚ είναι ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης. Με παρακαταθήκη το εξαιρετικό EURO με την εθνική Νέων και τις καλές εμφανίσεις στα πρώτα
φιλικά της Ένωσης στην Αγγλία, έχει αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται.
Η Έβερτον δείχνει να ενδιαφέρεται πάντως πιο σοβαρά από όλες τις άλλες, με το δεδομένο ότι ο Ντέιβιντ Μόγιες στις 29 Ιουλίου είδε τον διεθνή στόπερ της ΑΕΚ εν δράσει στο φιλικό με την Μπλάκμπερν. Ο Μπουγαΐδης αρέσει αρκετά στους εφοπλιστές που το βράδυ της Τετάρτης θα τον έχουν στα… πόδια τους, για να τον δουν και να αποφασίσουν αν κάνουν κίνηση ή όχι για την απόκτηση του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Πάντως η ΑΕΚ με μία πρόταση που θα κυμαίνεται από το 1 εκατ. ευρώ έως το 1,3 εκατ. ευρώ, μένει ικανοποιημένη και απαντά θετικά σε πρόταση πώλησης και του Μπουγαΐδη.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα