Οι διάλογοι που... άναψαν τα αίματα

10:26 22/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στον Παναθηναϊκό χθες αποφάσισαν να κάνουν ένα group therapy για να ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά τα γεγονότα του Σαββάτου αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ακριβώς αντίθετο όπως προκύπτει και από τους διαλόγους ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και στον γενικό αρχηγό, Βασίλη Κωνσταντίνου.
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την στάση της διοίκησης μετά το παιχνίδι με την Βέροια
ΠΑΙΚΤΕΣ: «Καταλαβαίνουμε απόλυτα την

κατάσταση και αναγνωρίζουμε ότι κι εμείς έχουμε μεγάλες ευθύνες για όσα έχουν γίνει ως προς το αγωνιστικό σκέλος. Εχουμε όμως και συγκεκριμένα παράπονα από ορισμένες συμπεριφορές και πράγματα που έγιναν από τον αγώνα με τη Βέροια και μετά. Πράγματα που δεν έπρεπε να συμβούν Εχουμε παράπονα από τη διοίκηση. Και όχι μόνο Υπάρχουν παίκτες που έχουν δεχθεί επιθέσεις και έχουν στοχοποιηθεί. Και δεν τους έχει καλύψει η διοίκηση σε καμία περίπτωση. Εχουν γίνει τρομερά πράγματα μετά το ματς με τη Βέροια Βγήκαν ονόματα και μαύρες λίστες προς τα έξω. Γιατί δεν βγάλατε μία ανακοίνωση να τα διαψεύσετε; Πού ήταν η διοίκηση να μας προστατέψει; Γιατί άφησε τους συμπαίκτες μας και την ομάδα ακάλυπτη; Δεν είναι δυνατόν να αποδοκιμάζονται παίκτες της ομάδας και να μη γίνεται τίποτα, η παραμικρή αντίδραση! Βοηθάει μήπως όλη αυτή η κατάσταση τον σύλλογο; Είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα, όλοι παίζουμε για τον Παναθηναϊκό. Εχουμε βάλει ?πλάτη? στην ομάδα, έχουμε καθυστερήσεις στις πληρωμές και κανείς δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα, έχουμε υπογράψει διακανονισμούς και μας εκθέτει η διοίκηση έτσι;».
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «Ολοι έχουν κάνει λάθη. Αλλά πρέπει να τα αφήσουμε πίσω μας, γιατί έχουμε ένα πάρα πολύ κρίσιμο ματς μπροστά μας. Προτείνω να κάνουμε ξανά πολύ πιο αναλυτικά αυτή την κουβέντα την Πέμπτη, μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά. Να καθίσουμε όσο χρειάζεται. Μια, δύο, τρεις, τέσσερις ώρες. Οσο θέλετε. Να μιλήσουμε όλοι με όλους, να ακούσω τις απόψεις σας, τα παράπονά σας και τις προτάσεις σας και να βρούμε μαζί τις λύσεις. Μόνο αν είμαστε ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».
ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ: «Επίσης, θέλω να μου πείτε πώς γίνεται όταν ο πιο τυπικός παίκτης, ο αρχηγός της ομάδας και βασικός σε όλα τα παιχνίδια μετά από ένα ματς βγαίνει εκτός ομάδας και να τον βρίζουν, πώς είναι δυνατόν οι υπόλοιποι να νιώσουν ασφάλεια και καλό κλίμα στην ομάδα; Θέλω να πω ότι ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται η διοίκηση προς τους παίκτες μετά από άσχημα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου σωστός. Για την ακρίβεια είναι απαράδεκτος σε αρκετές περιπτώσεις».
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «Αυτό που λέει ο Μπουμσόνγκ αντικατοπτρίζει την άποψη όλων σας;».
ΠΑΙΚΤΕΣ: «Ναι, σ' αυτό που λέει συμφωνούμε. Εχει δίκιο ο ''Μπουμ'', έτσι είναι».
Οταν ο Κωνσταντίνου ρωτήθηκε από τους ποδοσφαιριστές «γιατί από το ματς με τη Βέροια κι έπειτα δεν βγήκε καμία επίσημη τοποθέτηση από τη διοίκηση για τις περιβόητες ''μαύρες λίστες'';» ο γενικός αρχηγός των «πράσινων» απάντησε πως όσα βγήκαν δεν είναι αλήθεια, πως έχουν γραφτεί πολλά ψέματα και πως «δεν μπορούμε σαν σύλλογος να διαψεύδουμε όλα όσα γράφονται στον Τύπο». Η απάντηση του Κωνσταντίνου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, που γύρισε προς τους συμπαίκτες του και είπε «έλα, εντάξει, πάμε να φύγουμε. Πάμε για προπόνηση γιατί έχουμε αργήσει κιόλας... Εδώ ο άνθρωπος μας λέει ψέματα». Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού αιφνιδιάστηκε, αλλά δεν είπε κάτι, με τον Σεϊταρίδη να λειτουργεί «πυροσβεστικά» και να λέει: «Το θέμα δεν είναι να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Πρέπει να διορθώσουμε όλη αυτή την κατάσταση και να είμαστε ενωμένοι».
Οταν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ήταν ακόμη στην Παιανία και ο Κώστας Ελευθεράκης βρισκόταν στο μπουθ του γηπέδου προπόνησης, οι παίκτες άρχισαν να σχολιάζουν με βαριές εκφράσεις το γεγονός ότι δεν είχε εμφανιστεί ενώπιων τους για να τους δώσει εξηγήσεις. Κάποια στιγμή μάλιστα ο Σπυρόπουλος εμφανώς εκνευρισμένος κλώτσησε τρεις τέσσερις μπάλες προς το μέρος του, με τον -πρόσφατα αναβαθμισμένο- τεχνικό διευθυντή της ομάδας να κάνει ότι δεν βλέπει! Η ΠΑΕ διέψευσε χθες το συγκεκριμένο θέμα, αλλά το ρεπορτάζ το επιβεβαιώνει απόλυτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα