Οι «χαμένοι» των Οσκαρ θα πάρουν δώρα 45.000 δολαρίων!

22:45 20/2/2013 - Πηγή: AEK365

Με καθόλου άδεια χέρια δε θα φύγουν από την τελετή απονομής των Όσκαρ, οι υποψήφιοι που δεν θα πάρουν το πολυπόθητο αγαλματίδιο.

Μια εταιρεία μάρκετινγκ που εδρεύει στο Λος Άντζελες, ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει τη συσκευασία «Όλοι Κερδίζουν: Τσάντα Δώρου Υποψήφιου για Όσκαρ» αξίας μεγαλύτερης των 45.000 δολαρίων.

Μεταξύ των δώρων που περιέχει η

τσάντα είναι: ταξίδια στην Αυστραλία, την Χαβάη και το Μεξικό, μαθήματα με προσωπικό γυμναστή, προφυλακτικά, ένα μπουκάλι τεκίλα, παπούτσια του τένις, ραντεβού σε ινστιτούτο για μπότοξ και ειδικό σετ τραπεζιού για όσους προσέχουν το βάρος τους, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Distinctive Assets.

Έως το 2007 δώρα στους «χαμένους» και στους παρουσιαστές της τελετής μοίραζε η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ, ωστόσο σταμάτησε ύστερα από την αυστηρή κριτική που δέχτηκε από τις αμερικανικές φορολογικές αρχές.

Οι διασημότητες που δέχονται δώρα και δωρεάν ταξίδια στις τελετές απονομής βραβείων οφείλουν να τα δηλώνουν ως εισόδημα στις αρμόδιες αρχές και να πληρώνουν τους σχετικούς φόρους.

Εδώ που τα λέμε τελικά ίσως είναι καλύτερα να είσαι χαμένος...

Keywords
Τυχαία Θέματα