Σοκαριστικές φωτογραφίες: Έδωσαν σε 12χρονο να φάει και τον εκτέλεσαν! (ΦΩΤΟ)

22:03 20/2/2013 - Πηγή: AEK365

Σοκ και οργή προκαλεί η ιστορία του μόλις 12 ετών Balachandran Prabhakaran από τη Σρι Λάνκα. Ο μικρός είχε την... ατυχία να είναι γιος του ηγέτη της οργάνωσης ανταρτών Liberation Tigers of Tamil Eelam.

Δυνάμεις προσκείμενες στην κυβέρνηση της Σρι Λάνκα φέρεται να απήγαγαν το αγόρι και αφού του έδωσαν να φάει το εκτέλεσαν εν ψυχρώ!

Τα περιστατικό διαδραματίστηκε στις 19 Μαΐου

2009, λίγες μέρες πριν τον τερματισμό του αιματηρού εμφυλίου στη χώρα, ωστόσο οι συγκλονιστικές φωτογραφίες μόλις τώρα ήρθαν στο φως.

Στη μια φωτογραφία, το αγοράκι φαίνεται να κάθεται ανυποψίαστο και να τρώει ένα κολατσιό, ενώ στην άλλη κείτεται νεκρό με το κορμάκι του γεμάτο σφαίρες.

Το παιδί σύμφωνα με τους ειδικούς εκτελέστηκε σχεδόν εξ επαφής, ενώ η κυβέρνηση διαψεύδει πως το παιδί εκτελέστηκε και ισχυρίστηκε πως σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Σημειώνεται ότι οι εν λόγω φωτογραφίες προβάλλονται στο ντοκιμαντέρ No Fire Zone. «'Κρατείτο από δυνάμεις προσκείμενες στην κυβέρνηση της Σρι Λάνκα, του έδωσαν σνακ και ύστερα τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ», ανέφερε ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Callum Macrae.

Keywords
Τυχαία Θέματα