Οχτάρα η Γαλλία

00:37 9/6/2014 - Πηγή: AEK365

Όση χαρά έδωσαν στον Ντιντιέ Ντεσάμπ οι παίκτες του με την εμφάνισή τους κόντρα στη Τζαμάικα, τόσο μετριάστηκε αυτή από τον τραυματισμό του Ντεμπισί. Ο έμπειρος άσος αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο και υπάρχουν φόβοι για θλάση στο ιατρικό τιμ των «μπλε», ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο αγωνιστικό σκέλος του ματς με τη Τζαμάικα, πάντως, η Γαλλία έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, ασχέτως αν ο αντίπαλος δεν προσφέρεται για ασφαλή

συμπεράσματα. Το τελικό 8-0 άλλωστε έδειξε πως οι παίκτες του Ντεσάμπ, αν μη τι άλλο, ήταν αρκετά ορεξάτοι στο τελευταίο τους φιλικό πριν από το Μουντιάλ.

Ο Καμπάιγ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 17' ενώ στο 20' ήρθε το δεύτερο γκολ από τον Μπλεζ Ματουϊντί. Στο 38' ήταν η σειρά του Καρίμ Μπενζεμά να σκοράρει, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Ζιρού στο 53' πριν «χτυπήσει» ξανά στο 63' ο Μπενζεμά για το πέμπτο γκολ των Γάλλων. Δεύτερο προσωπικό γκολ πέτυχε κι ο Ματουϊντί, στο 66', ενώ ο Αντουάν Γκριζμάν που πέρασε στο ματς σαν αλλαγή στο 71', σκόραρε στο 77' και το 89' για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα!

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Ντεμπισί (46' Σανιά), Εβρά, Βαράν, Σακό, Καμπάιγ (59' Μαβουμπά), Ματουιντί (72' Πογκμπά), Σισοκό, Βαλμπουενά (80' Ρεμί), Ζιρού (71' Γκριζμάν), Μπενζεμά (87' Σναϊντερλίν)

ΤΖΑΜΑΪΚΑ: Μπάρετ, Μαριάπα, Λόρενς (46' Κάμπελ), Ντούλεϊ, Μόργκαν, Όστιν, Μπέκετ (46' Γκρέι), Γκραντ, Χάμφρεϊ (64' Σερίφ), Σίτον (64' Γουίλιαμς), Ντόουκινς (85' Έντουαρντς)

Keywords
Τυχαία Θέματα