«Ο Μελισσανίδης θα μπει μπροστά για να αλλάξει το ποδόσφαιρο»

22:07 8/6/2014 - Πηγή: AEK365

Μεγάλη συνέντευξη στην Ώρα των Σπορ παραχώρησε ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και εξέφρασε την βεβαιότητά του πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να ηγηθεί της... μάχης για την οριστική αλλαγή σελίδας.

Ο Ανδρέας Πάτσης προτίθεται να «συμμαχήσει» στη Super League, ή θα διατηρήσει μια εντελώς αυτόνομη πορεία;

«Η συμμαχία είναι με δύο τρόπους. Η μία συμμαχία είναι να δεθώ στο άρμα ενός ισχυρού, για να σώσω

τον εαυτό μου. Η άλλη συμμαχία είναι ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που συμφωνούν σε θέσεις και αρχές, για το πώς πρέπει να είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εγώ έχω μια αυτόνομη και αυτοτελή πορεία. Δεν θα ταίριαζε στον χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία μου, να γίνω μπροστινός ή μέρος ενός άρματος του οποιουδήποτε. Είναι κάτι που δεν με αφορά και δεν με ενδιαφέρει στην τελική αυτό το πράγμα.

Ομως ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να φέρουν μια διαφορετικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που πρεσβεύουν κάτι διαφορετικό και αποσκοπούν να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε στην επόμενη μέρα με θέσεις, αρχές και άποψη, βεβαίως και θα συμμαχήσω μαζί τους».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκτιμάτε πως μπορεί να φέρει τη διαφορετικότητα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου;

«Πιστεύω ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι η ελπίδα της επόμενης μέρας. Είναι γνώστης, έμπειρος, καθαρός, μαχητικός, δυναμικός, έχει θέση και άποψη και κατά τη δική μου εκτίμηση, είναι αυτός που θα μπει μπροστά για να γυρίσουμε σελίδα και πραγματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο να αποκτήσει την σοβαρότητα, την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία που του αρμόζει. Αυτή είναι η θέση μου και τα πιστεύω ακράδαντα όσα λέω για τον Μελισσανίδη.

Συνδέεστε με προσωπική γνωριμία μαζί του;

«Βεβαίως γνωριζόμαστε. Θεωρώ τεράστια τύχη και ευτύχημα όχι για την ΑΕΚ, αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο ό,τι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξαναμπήκε σε αυτή την ιστορία. Εχω κουβεντιάσει μαζί του. Συμμερίζομαι σε πάρα πολλά θέματα τις απόψεις του.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτά τα οποία λέει τα πρεσβεύει, τα εννοεί και θα τα υλοποιήσει. Σε αυτή τη διαδρομή της υλοποίησης αυτών που λέει, εμένα θα με βρει συμπαραστάτη και αρωγό του.

Διότι θέλουμε μια διαφορετικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και νομίζω πως κοντά σαν άποψη στον Δημήτρη Μελισσανίδη, μπορεί να βρεθεί και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Κι αυτός είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί, αγωνίζεται και έχει μια διαφορετικότητα. Οπως σιγά, σιγά θα ακούγονται και πολλές άλλες φωνές.

Αρα θεωρώ ευτύχημα όχι για την ΑΕΚ, αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη».

Ασφαλώς θα γνωρίζετε πως οι οπαδοί της ΑΕΚ βλέπουν με μεγάλη συμπάθεια τη Νίκη Βόλου λόγω κοινών προσφυγικών καταβολών...

«Καταρχήν θα ζητήσω από την ΑΕΚ το πρώτο φιλικό της νέας χρονιάς να το κάνουμε μαζί, γιατί μας έφερε γούρι. Ισως να το θεσπίσουμε κιόλας (γέλια)...».

Keywords
Τυχαία Θέματα