«Όχι» του Μουρίνιο στο δείπνο με τον Μαντσίνι!

10:49 18/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αστειευόμενος προσφέρθηκε να κεράσει ένα δείπνο τον Ζοσέ Μουρίνιο σε περίπτωση που η Γαλατάσαραϊ νικήσει και αποκλείσει την Τσέλσι από τους «16» του Champions League, αλλά ο «Special One» αρνήθηκε.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει σήμερα την Γαλατάσαραϊ (18/03, 21:45) στο «Stamford Bridge» και όλα είναι «ανοιχτά» μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Κωνσταντινούπολη.

Οι σχέσεις του προπονητή της τούρκικης ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι

δεν είναι πολύ καλές με τον Μουρίνιο και αυτό έγινε ακόμα πιο φανερό πριν μερικές εβδομάδες όταν ο Ιταλός είχε δηλώσει ότι ο «Special One» δεν έχει φίλους στο ποδόσφαιρο.

Τώρα, ο Πορτογάλος όταν ρωτήθηκε για το αν θα έτρωγε μαζί με τον Μαντσίνι απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι το μόνο κοινό στοιχείο μεταξύ τους είναι η δουλειά τους.

«Όχι, Γιατί; Επειδή δεν έχω κάποιο ενδιαφέρον. Μετά τον αγώνα ποτέ δεν κάνω κάτι, είτε χάνω είτε κερδίζω. Μετά τους αγώνες κάνω ότι έχω σκεφτεί και δεν έχει σχέση με το αν χάνω ή κερδίζω. Δεν θα φάω με κάποιον που κάνει την ίδια δουλειά με εμένα και το μόνο πράγμα που έχουμε κοινό είναι ότι είμαστε και οι δυο προπονητές ποδοσφαίρου», ήταν η απάντηση του Πορτογάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα