Ομπράντοβιτς: Ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του

03:01 21/3/2014 - Πηγή: AEK365

Εμφανώς συγκινημένος, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε στην κάμερα της Novaμετά το τέλος του αγώνα και αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. «Έζησα εδώ τα 13 καλύτερα χρόνια της ζωής μου», είπε αρχικά ο Ομπράντοβιτς. Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έδειξαν την αγάπη τους για εμένα και ξέρουν πόσο τους αγαπώ κι εγώ. Ήταν πολύ δύσκολο που είδα ξανά από κοντά

τον Παύλο, τον Θανάση και τον Δημήτρη ως αντιπάλους. Όμως είναι όλοι για πάντα στην καρδιά μου. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα και ανάμεικτα. Ήταν όμορφο να επιστρέφω εδώ, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να βλέπω την εικόνα που έδειξε η ομάδα μου απόψε».

Στη συνέχεια, ο Ομπράντοβιτς έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου του Παναθηναϊκού: «Θα έχω για πάντα στην καρδιά μου τον Παναθηναϊκό. Αυτό που κάνει μεγάλη αυτή την ομάδα, είναι ο κόσμος της».

Για τη συνέχεια του Top 16, σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να περάσει στους «8». Για εμάς όμως θα είναι πολύ δύσκολο. Είναι δύσκολο να αλλάξεις μια ομάδα. Δεν έχει σημασία αν θα πάμε στους «8» ή όχι, αλλά να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζει και σκέφτεται η ομάδα. Ήταν ένα... καταστροφικό ματς για εμάς, έτσι όπως παίξαμε απόψε».

Keywords
Τυχαία Θέματα