«Ο Ζαγοράκης αύξησε το χρέος»!

21:33 6/9/2012 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Libero 107,4».


Για τις υποθέσεις Μπατατούδη-Γούμενου: «Ο Μπατατούδης τα 3.5 εκ. ευρώ που ωφελήθηκε σε βάρος τού ΠΑΟΚ και παραπέμφθηκε για κακούργημα, με την πάροδο των ετών το κακούργημα μετατράπηκε σε πλημμέλημα, πέρασε πενταετία και πέταξε το πουλάκι για τον ΠΑΟΚ. Σε βάρος του Γούμενου εκκρεμεί κακουργηματική υπεξαίρεση 631.000 ευρώ, που αντί να αποδώσει το ΦΠΑ τα έβαλε

στη τσέπη του και ήρθε το Δημόσιο και τον κατηγορεί για υπεξαίρεση. Αυτή η υπόθεση αναβάλλεται διαρκώς όμως. Η υπόθεση αυτή μπαίνει στο πινάκιο τελευταία. Συμπτωματικά γίνεται αυτό ή με τον δάκτυλο κάποιου; Από αυτήν την υπόθεση ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα πάρει λεφτά. Εκτός αν ειδοποιήσει κάποιος από τον ΠΑΟΚ το ΣΔΟΕ τον συλλάβουν και τα πάρει πίσω».


Για όσα έγιναν την περίοδο Ζαγοράκη: «Ο Ζαγοράκης μετά τις επάρατες επταετίες Βουλινού, Μπατατούδη, Γούμενου ήρθε ως Μεσσίας. Το 2009 είχα κάνει μία πρόβλεψη ότι πρέπει να σταματήσει το δεσμό με τον Γκαγκάτση. Τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο της αποκαθήλωσης του Ζαγοράκη. Λατρεύτηκε αλλά, με αυτά τα 300.000 ευρώ που πήρε και η διοίκηση Βρύζα τα δικαιολόγησε ως αναδρομικοί μισθοί, είναι απαράδεκτο. Ο Ζαγοράκης δεν έπαιρνε μισθό, άρα πως δικαιολογείται; Όταν ήρθε ο Βρύζας, είπε και πολύ καλά έκανε, είπε ότι θέλει να είναι έμμισθος πρόεδρος. Δεν ξέρω πόσα παίρνει, αλλά έχει τη νομιμοφάνεια και την κάλυψη».

Για τις κινήσεις από εδώ και πέρα: «Ασκείται ποινική δίωξη, ως υπεξαίρεση κακουργηματικού χαρακτήρα και από εκεί και πέρα θα αρχίσει η διαδικασία, κλητεύσεων μαρτύρων, απολογία, ενδεχομένως και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Με τη λατρεία του κόσμου και 22.000 διαρκείας, εισέρρευσε άφθονο χρήμα στον ΠΑΟΚ. Ο Ζαγοράης μπορούσε και έπρεπε το χρέος να το μικρύνει με τέτοια κολοσσιαία έσοδα. Αντί να το μειώσει το αύξησε και αυτό είναι απιστία σε βάρος του ΠΑΟΚ».

Για το αν έχει σημασία το γεγονός ότι υπάρχει συνεχόμενο διοικήσεις Πρωτοδικείου: «Οι διοικήσεις Πρωτοδικείου έχουν ως χαρακτηριστικό την προσωρινότητα. Που διαρκεί έξι μήνες. Επί 4-5 χρόνια έχουμε προσωρινές διοικήσεις, που ήταν και παράνομο και ερχόταν κόντρα με τις δικαστικές αποφάσεις. Η δικαστική απόφαση έλεγε, ότι διορίζει διοίκηση κάποιους για να κάνουν διαχειριστικό έλεγχο και να προσφύγουν μετά σε αιρετή διοίκηση. Πέρασε ένας χρόνος, δεύτερος, τρίτος, τέταρτος, πέμπτος... Σε αυτό φταίει ο Ζαγοράκης. Δε μπορεί από εκεί που φοράει το... σωβρακάκι του ποδοσφαιριστή να γίνει εξπέρ στη διοίκηση μίας ανώνυμης εταιρείας. Παρασύρθηκε από τον κόσμο και το περιβάλλον του, σκορπούσε τα χρήματα και δεν έκανε το νοικοκύρεμα που είχε ειδική εντολή από το δικαστήριο».

Για τις δικές του κινήσεις όλα αυτά τα χρόνια: «Όταν έχεις την εξουσία, έχεις και την αλαζονεία. Εγραψα κάποιες επιστολές στον Ζαγοράκη, για αυτό το θέμα, ότι είναι παράνομο να διοικεί πέντε χρόνια με προσωρινή διοίκηση και πάρα πολλά άλλα. Δε μείωσε ούτε ένα ευρώ το χρέος, απεναντίας το αύξησε. Δεν έκανε για τα μάτια του κόσμου το ΣΔΟΕ την αναφο

Keywords
Τυχαία Θέματα