Ο Βίγια έδωσε τη λύση (VIDEO)

07:51 8/6/2014 - Πηγή: AEK365

Στην Ουάσινγκτον, η Εθνική Ισπανίας έδειξε κουρασμένη αλλά με δυο γκολ του Νταβίδ Βίγια κέρδισε 2-0 το Ελ Σαλβαδόρ στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.
Μόλις στο τέταρτο λεπτό η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια κέρδισε πέναλτι έπειτα από επαφή του Ντιέγκο Κόστα με τον τερματοφύλακα Χένρι Μαρτίνες αλλά ο Σεσκ Φάμπρεγας αστόχησε από τα 11 βήματα.
Η Εθνική Ισπανίας δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και χρειάστηκε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ο Νταβίδ Βίγια

στο 46ο λεπτό. Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, από σέντρα του Τσάμπι Αλόνσο και κεφαλιά του Σέρχιο Ράμος, ο Βίγια σε κενή εστία έκανε το 1-0 ενώ δυο λεπτά πριν το τέλος κάνοντας κοντρόλ και με το χέρι έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Ελ Σαλβαδόρ.
Ο Βίγια με τα δυο γκολ που πέτυχε έφτασε τα 58 και παραμένει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ισπανίας. Επίσης, τις 100 νίκες με το εθνόσημο έφτασε ο Τσάβι με τον Κασίγιας να πανηγυρίζει την 122η νίκη φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας.
Η σύνθεση της Ισπανίας: Κασίγιας (82' Ντε Χέα), Χουανφράν, Χάβι Μαρτίνεθ, Σέρχιο Ράμος, Αλμπα, Κόκε, Τσάμπι Αλόνσο (67' Μπουσκέτς), Φάμπρεγας (46' Βίγια), Πέδρο (46' Καθόρλα), Ντιέγκο Κόστα (72' Τσάβι), Ινιέστα (46' Σίλβα)

Keywords
Τυχαία Θέματα