Ο Τζιμπούρ μιλάει για τον Μπάγεβιτς, ο Μπασινάς για την ΑΕΚ, ο Κωστένογλου και κάτι... μπουνιές

13:32 7/10/2014 - Πηγή: AEK365

2010

Ξεκινάμε από το 2010. Αρκετά πράγματα έχει στην ΑΕΚ κυρίως σαν σήμερα 7/10, μιας και είχαμε αλλαγή προπονητή. Ο Μανόλο Χιμένεθ συμφώνησε και έρχεται στην Ένωση. Διαβάστε ΕΔΩ τι έλεγε τότε ο Ισπανός πριν καν φτάσει στην Αθήνα. Την ίδια στιγμή ο Ράφικ Τζιμπούρ μιλούσε στην Αλγερία για τον Μπάγεβιτς και την παραίτησή του.

Είχαμε όμως και θέματα στον Ολυμπιακό.

Ο Μαρινάκης πήγε στου Ρέντη να δει ένα φιλικό και πήγε να πέσει ξύλο... Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε γίνει. Στο εξωτερικό ο Νόιερ ετοιμαζόταν για να φύγει από τη Σάλκε. Εκτός της Μπάγερν σε ποια άλλα ομάδα ήταν κοντά; Διαβάστε ΕΔΩ.

2011

Ο Νίκος Κωστένογλου επιστρέφει στην ΑΕΚ και παρουσιάζεται ως πρώτος προπονητής. Θυμηθείτε τι είχε γίνει τότε. Εν τω μεταξύ στον Ολυμπιακό, έλεγαν πως σκέφτονταν να κάνουν... μηνύσεις σε γνωστό αγγλικό περιοδικό! Αλήθεια τι να έγινε αυτή η ιστορία;

Εκείνο το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου του 2011 είχαμε και μία μεγάλη νίκη της Εθνικής μας Ελλάδας κόντρα στην Κροατία. Δείτε τι είχε γίνει τότε.

2012

Ησυχία πριν δυο χρόνια τέτοια μέρα. Όχι κάτι σπουδαίο. Είχαμε όμως κάτι δηλώσεις του Άγγελου Μπασινά για την ΑΕΚ. Δείτε ΕΔΩ.

2013

Δύσκολη ήταν η περσινή ημέρα για την οικογένεια της ΑΕΚ καθώς έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Αμερικάνος. Το μήνυμα της κόρης του, Χριστίνας, συγκινητικό...

Επίσης είχαμε το σοκ με τον Πλατέλλα, ενώ στο εξωτερικό κάτι μπουνιές είχαν πέσει στο Μίλαν - Γιουβέντους

Keywords
Τυχαία Θέματα