Ο Τόνι Σαβέφσκι στο aek365

11:27 14/7/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν μιλάει ποτέ δημόσια! Ειδικά τα τελευταία χρόνια διάλεξε να απέχει από τη δημοσιότητα. Μετρούσε η δουλειά του στην ΑΕΚ. Αθόρυβα έφερνε παίκτες στην ομάδα, «όργωνε» την Ελλάδα προκειμένου να εντοπίσει ταλέντα. Ο Τόνι Σαβέφσκι τώρα όμως μιλάει αποκλειστικά στο aek365, για το γεγονός ότι αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Από τις 30 Ιουνίου

όταν και έληξε το συμβόλαιό του με την ομάδα δεν μίλησε με κάποιον προκειμένου να ενημερωθεί αν θα ανανεωθεί ή όχι. Η απόφαση πάρθηκε και ο Σαβέφσκι αποτελεί παρελθόν: «Τελείωσε το συμβόλαιο μου στις 30/6 και κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου να μου πει κάτι. Αυτό ήταν, δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε τι έγινε ή δεν έγινε. Δεν έχει σημασία. Δεν ανήκω πια στο δυναμικό της ΑΕΚ και αυτή είναι η ουσία», λέει στο aek365 ο Τόνι Σαβέφσκι, ο οποίος μάλιστα αρνείται να μπει στη διαδικασία αν θα έμενε σε αυτή την ΑΕΚ αν του γινόταν πρόταση να συνεχίσει: «Δεν υπάρχει πρόταση και με το «αν» δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Υποθετικά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα».

Όσο για την ΑΕΚ; Ο Σαβέφσκι εύχεται: «Μακάρι η ΑΕΚ να βρει το δρόμο της. Είναι γνωστό ότι η ομάδα χρειάζεται χρήματα. Μακάρι να τα βρει. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Μόνο ο Θεός ξέρει τι θα γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα