Επέστρεψε ο Λαγός

10:36 14/7/2012 - Πηγή: AEK365

Στις προπονήσεις της ΑΕΚ επέστρεψε ο Παναγιώτης Λαγός. Ο μέσος της ΑΕΚ ήταν στην "πρώτη" της ομάδας τη Δευτέρα (9/7) και έκτοτε πήρε άδεια προκειμένου να αναζητήσει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Τελικά ο Λαγός βρέθηκε ξανά στα Σπάτα και προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Από εκεί και πέρα στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ο Βαγγέλης Βλάχος μέτρησε ξανά αρκετές απουσίες. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Έιντουρ

Γκούντγιονσεν, Ανέστης Αργυρίου, Μαυρουδής Μπουγαΐδης, Νίκος Εγγλέζου και όσοι συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της Ρουμανίας.
Επίσης, ο Φώντας Φέτσης, ο Δημήτρης Φροξυλιάς και ο Κωνσταντίνος Βλάχος έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ ο Γιάννης Κοντοές και ο Έλφαρ Χέλγκασον φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο.
Με την ομάδα προπονήθηκαν και οι Κρίστοφερ Ντούμπερετ, Αλέξανδρος Νικολιάς, Δημήτρης Γροντής, Χρήστος Παπαδημητρίου, Μιχάλης Τσαμουρλίδης, Κωνσταντίνος Κοτσαρίδης, Yago Fernandez Prieto, Ανδρέας Σταματής, Μιχάλης Μπακάκης, Ηρακλής Αλεξίου, Παναγιώτης Τσιφλίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα