Ο θάνατός στο η ζωή μου…

19:16 4/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚΚ

Μεγάλο διπλό σωτηρίας πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Κέρκυρα επικρατώντας με 2-1 σε ένα ματς «ζωής

και θανάτου» για τις δύο ομάδες. Οι «Φαίακες» λένε «αντίο» στη μεγάλη κατηγορία μετά την ήττα αυτή που τους φέρνει 5 βαθμούς πίσω από τους Γιαννιώτες. Μπεσέρα και Ζαραδούκας τα γκολ για τους νικητές, ο Καλαντζής μείωσε για την Κέρκυρα, ωστόσο δεν ήταν αρκετό.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Καλύτερα μπήκαν στο ματς οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, και έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Γεωργίου απείλησε την εστία του Μάριο Γκαλίνοβιτς, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Για ένα δεκάλεπτο οι δύο ομάδες δεν έκαναν φάσεις, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς. Αυτό μέχρι το 20’, όταν ο Ζαραδούκας εκμεταλλεύτηκε την ωραία μπαλιά του Βάντερσον από αριστερά και με άψογο πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Χάβι Γράθια προσπάθησαν να βγουν μπροστά και να απειλήσεουν τον Κηπουρό, ωστόσο έκαναν αρκετά λάθη στην τελική πάσα. Η μόνη φάση για την Κέρκυρα ήταν στο 25ο λεπτό, όταν ο Καλαντζής μπήκε από δεξιά στην περιοχή, έκανε το σουτ όμως μετά από κόντρες σε παίκτες του ΠΑΣ ο Κηπουρός απέκρουσε σε κόρνερ. Ο ρυθμός του ματς έπεφτες όσο πέρναγε η ώρα και αυτό ήταν προς όφελος των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ανακτούσαν τον έλεγχο καθώς η ψυχολογία ήταν με το μέρος τους.

Αυτό φάνηκε στο 42’ όταν ο Πάντος συνεργάστηκε ωραία με τον Ντε Βινσέντι, αυτός έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Μπεσέρα μέσα από την περιοχή δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Κροάτη γκολκίπερ με ψύχραιμο πλασέ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-2 για τους Γιαννιώτες και να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του πρώτου μέρυς. Δύο φάσεις, δύο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα ανέβασε την απόδοσή της, μπαίνοτας δυναμικά στο γήπεδο. Στο 56’ ο Καλαντζής μείωσε για τους γηπεδούχους μετά από σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΣ, και με δυνατό σουτ έβαλε την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι. Οι «γαλανόλευκοι» προσπάθησαν να απαντήσουν με τον Σκούφαλη, όμως το σουτ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γκαλίνοβιτς. Στο 68’ ο ΠΑΣ παραλίγο να κάνει το 1-3 καθως είχε δοκάρι με τον Μπεσέρα έπειτα από σέντρα του Ζαμπρέλα. Οι «Φαίακες» απάντησαν με τον Μαρτίν στο 71’, ο οποίος μόνος του μέσα από την περιοχή απέτυχε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Μετά την κόκκινη του Λίλα στο 72, οι Κερκυραίοι ανέβασαν την απόδοσή τους και κέρδισαν πέναλτι με τον Μαρτίν στο 76’, όμως ο Κηπουρός είπε «όχι» στον Γραμμόζη κρατώντας τη νίκη για τη ομάδα του. Το έργο των ποδοσφαιριστών έγινε ακόμα πιο δύσκολο μετά το δυνατό χαλάζι που έπεφτε, καθώς πολλά σημεία είχαν μαζέψει νερό. Το ματς έληξε χωρίς άλλη φάση και με τον ΠΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα