«Στοπ» από την Μάϊντζ

18:38 4/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA-20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΛΚΕ-ΜΑΪΝΤΖ: 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Βέλτινς Αρίνα»
Τέλος έλαβε το σερί των έξι συνεχόμενων νικών για την Σάλκε, αφού οι «βασιλικοί μπλε» παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στην Μάϊντζ στην αναμέτρηση της «Βέλτινς Αρίνα» για την 20η Αγωνιστική της Γερμανίας, μένοντας στους σαράντα ένα βαθμούς. Η Μάϊντζ έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 14' όταν ο Καλιγκιούρι τροφοδότησε τον Ζιντάν,

ο οποίος με σουτ από τα 22 μέτρα σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Ουνερστάλ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 15' όταν ο Ζάμπαβνικ τροφοδότησε τον Ζιντάν, ο οποίος με αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Ουνερστάλ. Η Σάλκε «άγγιξε» την ισοφάριση στο 22' όταν ο Ομπάσι πάσαρε στον Χούντελααρ, ο οποίος σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή. Η Μάϊντζ απείλησε με δεύτερο γκολ στο 50' όταν ο Τσούπο-Μότινγκ τροφοδότησε τον Ζιντάν που πλάσαρε τον Ουνερστάλ, αλλά ο Χέβεντες έδιωξε προ της τελικής γραμμής. Η Σάλκε πήρε τον βαθμό στο 59' όταν ο Μάρικα τροφοδότησε τον Ομπάσι που με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Βέτσκλο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρει την νίκη στο 65' όταν ο Χούντελααρ πάσαρε στον Ομπάσι που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Βέστκλο.
ΣΑΛΚΕ: Ουνερστάλ, Χόγκερ, Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Μάτιπ, Φουκς, Ομπάσι, Μάρικα (46' Χουράδο), Ντράξλερ (46' Φαρφάν), Ραούλ (73' Πούκι), Χούντελααρ.
ΜΑΪΝΤΖ: Βέτσκλο, Πόσπεχ, Μπούγκερτ, Νοβετσκί, Ζάμπαβνικ, Κιρτσόφ, Πολάνσκι (76' Μπαουγκάρτλινγκερ), Καλιγκιούρι (69' Ν. Μίλερ), Σότο (83' Μάλι), Ζιντάν, Τσούπο-Μότινγκ.
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: «Βολβσβάγκεν Αρίνα»
Στην «λευκή» ισοπαλία κόλλησαν Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ στην αναμέτρηση της «Βολβσβάγκεν Αρίνα» με τα «πουλάρια» να μένουν στην 4η θέση με σαράντα βαθμούς. Η Γκλάντμπαχ απείλησε στο 6' με τον Ρόις να σουτάρει άουτ από την μεγάλη περιοχή, ενώ στο 19' άγγιξε το γκολ όταν ο Αράνγκο τροφοδότησε τον Χερμάν που σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπενάλιο. Η Βόλφσμπουργκ «φλέρταρε» με το 1-0 στο 28' όταν Ζοσουέ και Πόλτερ έπαιξαν το ένα δύο και ο πρώτος πάσαρε στον Ντεζάγκα, που σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 33' με τον Σάφερ να εκτελεί φάουλ και τον Τεν Στέγκεν να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 52' ο Χάνκε σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Η Γκλάντμπαχ άγγιξε το 0-1 στο 65' όταν ο Νορτβίντ τροφοδότησε τον Ρόις που βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπενάλιο, αλλά ο Ελβετός γκολκίπερ έδιωξε σε κόρνερ. Η Βόλφσμπουργκ είχε καλή ευκαιρία στο 72' όταν ο Γίρανεκ πάσαρε στον Πόλτερ, ο οποίος σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι.
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Τρας, Ράους, Φελίπε, Ροντρίγκες, Ζοσουέ, Γίρανεκ, Σισοκό (46' Μάντζουκιτς), Σάφερ, Ντεζάγκα (Πιο), Πόλτερ (82' Όουκς).
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τεν Στέγκεν, Γιάντσκε, Ντάντε, Μπρούβερς, Νταμς, Νορτβίντ, Νοιστάντερ, Χερμάν, Αράνγκο, Ρόις, Χάνκε (75' Ντε Καμάρκο).
ΛΕΒΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα