Ο συγκινητικός, υπέροχος λαός της ΑΕΚ!

13:37 18/3/2012 - Πηγή: AEK365

Κάποια πράγματα που συμβαίνουν είναι συγκλονιστικά. Από τη μία είναι συγκλονιστικό η ΑΕΚ να διαλύεται με μαθητική ακρίβεια και οι άνθρωποι που την έχουν ή την είχαν μέχρι πρότινος στα χέρια τους σφυρίζουν αδιάφορα, παίζοντας εδώ και καιρό την... κολοκυθιά. Και από την άλλη, είναι πραγματικά συγκλονιστική η αγάπη που δείχνουν οι οπαδοί της ΑΕΚ προς την μεγάλη τους λατρεία για όλα αυτά που βιώνει. Δεν είναι το γεγονός ότι αρκετός κόσμος, σε αυτές

τις δύσκολες οικονομικά εποχές, για όλους, προσφέρει ό,τι μπορεί στον λογαριασμό που άνοιξε η ΠΑΕ - άσχετα αν τα χρήματα που μαζεύονται δεν μπορούν να δώσουν τη λύση.

Το γεγονός είναι πως υπάρχουν άνθρωποι, φίλοι της ΑΕΚ, που βλέποντας αυτή την κατάσταση στην αγαπημένη τους ομάδα, είναι πρόθυμοι να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν προκειμένου να σωθεί η αγάπη τους. Και δεν μιλάμε για ανθρώπους... εφοπλιστές που... δεν ξέρουν τι έχουν.

Το aek365 σήμερα αποκαλύπτει πως ένας φίλος της ΑΕΚ, δάσκαλος στο επάγγελμα, που μένει στην Αθήνα, με mail του προς τη διοίκηση ενημέρωσε πως πρόθεσή του είναι να γράψει το σπίτι του στην ΑΕΚ! Να το γράψει μετά θάνατον βέβαια, ωστόσο ενημερώνοντας γι' αυτή την πρόθεση, ρωτούσε μήπως νομικά υπάρχει τρόπος να πάρει η ομάδα κάποια χρήματα τώρα (που τα έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη) από αυτή τη διαδικασία!

Πρόκειται για κάτι το εκπληκτικό που δείχνει πάρα πολλά πράγματα... Μάθημα για τους μετόχους αυτή η κίνηση του συγκεκριμένου φίλου της ΑΕΚ! Τα πολλά λόγια περισσεύουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα