Ο Σχαχίν σταμάτησε την Σάλκε! (VIDEO)

23:33 28/9/2012 - Πηγή: AEK365


ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΣΑΛΚΕ 2-2
ΓΗΠΕΔΟ: Esprit-Arena
Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ντάνι Σχαχίν που... χτύπησε δις η Φορτούνα Ντίσελντορφ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με την Σάλκε (2-2) το οποίο άνοιξε

την αυλαία της έκτης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Οι "Μπλε του Βασιλιά" μετά απο αυτή την.. γκέλα βρίσκονται στο -4 απο την κορυφή και την Μπάγερν Μονάχου. Στο 13' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Κλαας Γιαν Χούντελααρ πέρασε υπέροχα δύο αντιπάλους και με τρομερό σουτ νίκησε τον Γκίεφερ για το 1-0. Το δεύτερο γκολ για τους "Μπλε του Βασιλιά" ήρθε 7 λεπτά αργότερα. Ο Φουχς εκτέλεσε το φάουλ και ο κεντρικός αμυντικός Μάτιπ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την εικόνα τους , ανέβασαν την απόδοση τους και έψαξαν το γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στο ματς. Με το... καλημέρα και συγκεκριμένα στο 47' κατάφεραν να κάνουν το 1-2. Μετά απο εκτέλεση κόρνερ ο Ντάνι Σχαχίν με το... καλάμι νίκησε τον Ούνερσταλ! Η Φορτούνα συνέχισε να πιέζει και στο 77' έφερε το ματς στα ίσια και πάλι με γκολ του Σχαχίν (2-2) και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ: Γκίεφερ, Λέβελς, Μαλεζάς, Λανγκενέτε, Φαν Ντεν Μπεργκ, Μπότζεκ (46' Ρειζίνγκερ), Φινκ, Κρούσε, Βορονίν (56' Ίλσο), Λάμπερτζ, Σχαχίν (82' Τσα).
ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταλ, Χέβεντες, Ματιπ, Παπαδόπουλος, Φουχς, Τζόουνς (73' Χέγκερ), Νεουστάντερ, Αφελάι, Χόλτμπι, Μπαρνέτα (79' Ντράξλερ), Χούντελααρ (80' Ομπάσι).

Keywords
Τυχαία Θέματα