Ο Σαββίδης θέλει και πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ

09:13 19/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στο περιθώριο των εγκαινίων του "Μακεδονία Παλλάς", ο Ιβάν Σαββίδης αποκάλυψε πως ονειρεύεται να δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή Ελλάδας αλλά και να κατακτά το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απευθυνόμενος στον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου είπε το εξής: "Θέλω να πω στον υπουργό πως υπάρχουν

πολλές ομάδες στον κόσμο αλλά μόνο ένας ΠΑΟΚ. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει λάθος. Αυτός ο οποίος ήρθε σήμερα εδώ όχι ως φίλαθλος του ΠΑΟΚ, έχει πιθανότητες να φύγει ως φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Στο λόμπι του Μακεδονία Παλλάς υπάρχει ένα ειδικό τραπέζι στο οποίο θέλουμε να βάλουμε την κούπα του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ".

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο Ιβάν Σαββίδης είπε: "Το Μακεδονία Παλλάς θέλω να γίνει μέρος του μεγάλου ΠΑΟΚ, της παράδοσης του ΠΑΟΚ την οποία και εγώ ακολουθώ. Και θέλω να ακολουθήσουμε και την ορθόδοξη παράδοση. Σήμερα και χθες έκανα πολύ σημαντικές επαφές, πριν από αυτό ήμουν τρία 24ωρα στο Άγιο Όρος.
Νιώθω πως έχω πάρει την ευλογία του Θεού, δεν φοβάμαι την οικονομική κρίση και είμαι έτοιμος να μπω στις επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα δημιουργούνται στην Ελλάδα. Έχουμε ήδη φέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στην χώρα, πιστέψτε με ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια ευρώ που μπορούν να σώσουν την Ελλάδα, και εγώ θα τα φέρω ακόμη και αν υπάρξει κίνδυνος. Δεν θα σταματήσω.
Η σωτηρία της Ελλάδας είναι στους Έλληνες της διασποράς και τους καλώ όλους να βοηθήσουν την Ελλάδα. Θέλω να νιώθω εγώ ευτυχισμένος με εσάς και εσείς με εμένα, να υπάρχουν δουλειές για να βλέπω χαρούμενα πρόσωπα και να γίνει η χώρα μας πραγματικός παράδεισος.
Χθες ήμουν στο γήπεδο που ήταν γεμάτο και στήριζε με πολύ αγάπη την ομάδα. Σκεφτόμουν βλέποντας αυτή την εικόνα πως αυτός ο κόσμος μας έδωσε ένα δάνειο εμπιστοσύνης και εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον ευχαριστήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα