Βοστώνη: Δημοσίευσαν φωτογραφίες υπόπτων (ΦΩΤΟ)

08:11 19/4/2013 - Πηγή: AEK365

Φωτογραφίες και βίντεο δυο υπόπτων για την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και τον τραυματισμό τουλάχιστον 180 έδωσε στην δημοσιότητα το FBI.
Στη συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής ειδικός πράκτορας για τις έρευνες του μακελειού της Βοστώνης, Ρίτσαρντ Ντεσλαριέρς, ανέφερε πως οι δύο ύποπτοι θεωρούνται οπλισμένοι και επικίνδυνοι, ενώ τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να τους πλησιάσει. Στη συνέχεια προσέθεσε πως οι φωτογραφίες και το βίντεο προέρχονται από τις κάμερες παρακολούθησης.
Στις φωτογραφίες

ο ύποπτος νούμερο ένα -όπως αποκαλείται- εμφανίζεται να φορά ένα σκούρο καπέλο, και ο ύποπτος νούμερο δύο φέρει ένα λευκό καπέλο. Όπως εξήγησε ο ειδικός πράκτορας, ο δεύτερος ύποπτος θεωρείται ότι είναι αυτός, που τοποθέτησε την τσάντα με τα εκρηκτικά που εξερράγη στο σημείο του τερματισμού του μαραθωνίου.
Όπως είπε, οι δύο ύποπτοι «φαίνεται να πηγαίνουν μαζί στη γραμμή τερματισμού του μαραθωνίου». Οι φωτογραφίες τους έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του FBI και οι αρχές εργάζονται για να βελτιώσουν την κακή ποιότητα των φωτογραφιών.
«Κάποιος ξέρει αυτούς τους ανθρώπους που είναι φίλοι, γείτονες, συνάδελφοι ή μέλη κάποιας οικογένειας. Κάθε πληροφορία, όσο ασήμαντη και αν φαίνεται, είναι προς το συμφέρον μας», σημείωσε ο Ντεσλαριέρς, προσθέτοντας πως «κάθε στοιχείο μας φέρνει πιο κοντά στη δικαιοσύνη».

Οι έρευνες επικεντρώνονται σε κάθε άνθρωπο που είχε σακίδιο και ειδικά ασπρόμαυρη νάιλον τσάντα, στην οποία εκτιμάται πως είχε τοποθετηθεί η χύτρα ταχύτητας γεμάτη με εκρηκτικά και αιχμηρά μεταλλικά αντικείμενα.
Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και εξετάζονται εξονυχιστικά όλα τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Να σημειωθεί πως την ώρα της συνέντευξης Τύπου, η σελίδα του FBI στο Ίντερνετ είχε "πέσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα