Ο πρώτος που… ξεχώρισε

11:52 28/7/2012 - Πηγή: AEK365

Είναι δύσκολο με μόλις δύο προπονήσεις που έχουν γίνει στην Αγγλία, να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για ποδοσφαιριστές που δεν έχεις καμία απολύτως εικόνα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την ΑΕΚ, που οι «γνωστοί» ποδοσφαιριστές είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Ωστόσο, το γεγονός πως ο Βαγγέλης Βλάχος χρησιμοποιεί συνεχώς τη μπάλα στο πρόγραμμά του, δίνει την ευκαιρία να καταλάβεις αρκετά πράγματα για κάποιους παίκτες. Ήδη ο πρώτος που φαίνεται να ξεχωρίζει είναι ο Χρήστος Αρκούδας. Ο δεξιός μπακ της Ένωσης, από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις στα

Σπάτα, όταν και αρχικά πήγε εκεί για να δοκιμαστεί, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον προπονητή της Ένωσης και αυτός αμέσως εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Τόσο ο Βλάχος, όσο και οι συμπαίκτες του Αρκούδα, μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια. Οι πρώτες δύο προπονήσεις στην Αγγλία, δικαιώνουν όσους μιλούσαν με τα καλύτερα. Ποδοσφαιριστής που γνωρίζει καλά τη θέση του. Δυνατός, σταθερός αμυντικά και με πολλές επελάσεις από τα δεξιά. Αρέσκεται στο να αλλάζει παιχνίδι, χωρίς να διστάζει να κάνει τη μεγάλη μπαλιά (σε αυτό το κομμάτι χρειάζεται δουλειά) και δείχνει να έχει και αρκετά... πνευμόνια. Σαφώς και χρειάζεται μεγάλη βελτίωση, ειδικά όταν η πίεση θα είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι στις προπονήσεις της ομάδας, ωστόσο τα πρώτα δείγματα γραφής είναι αρκετά ενθαρρυντικά. Προέρχεται από γεμάτη χρονιά με την Καλλιθέα, από ένα δυνατό πρωτάθλημα όπως είναι η Football League και αυτά τα στοιχεία φαίνονται στο παιχνίδι του.

Keywords
Τυχαία Θέματα