Ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω Καλογερόπουλός εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την ΑΕΚ

14:02 10/1/2014 - Πηγή: AEK365

Το «θέατρο του παραλόγου» με το κλειστό της Ζωφριάς συνεχίζεται. Η Επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής βρίσκεται από το πρωί στην δήθεν έδρα της ΑΕΚ,όπου δεν παίζει... ποτέ, αλλά παρότι τοποθετήθηκε το σύστημα πυρασφάλειας, τα μέλη της ζητούν επιπλέον ειδική μελέτη!

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ο συνάδελφος Γιώργος Νικολάου είναι πλέον προφανές, ότι για κάποιο λόγο «προστίθενται» κάθε φορά νέα προσκόμματα προκειμένου να μην δοθεί

αδειοδότηση ώστε να «εκτροχιαστεί» η πρωτοπόρος ΑΕΚ από το μπάχαλο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι του δήμου Φυλής, οι οποίοι συνεργάζονται αρμονικά από το πρωί με την ΑΕΚ, είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Δημήτρη Καλογερόπουλο, και οι φωνές ακούστηκαν μέχρι το ...Μενίδι!

Είναι πρωτοφανής η αδιαλλαξία του πρώην δημάρχου Αιγάλεω, ο οποίος πάντως, άνοιξε με ευκολία τις πόρτες του προβληματικού ανοικτού γηπέδου της πόλης του για να διεξαχθεί η αναμέτρηση με την ποδοσφαιρική ΑΕΚ με κόσμο. Αυτό το επιχείρημα του τέθηκε, μεταξύ άλλων, το πρωί, αλλά ο κ. Καλογερόπουλος παραμένει ανένδοτος. Κι ας είχε δώσει την διαβεβαίωση προς τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Κωνσταντίνο Κοτσάτο, ότι όλα θα κυλίσουν ομαλά, από την στιγμή, που ο δήμος έπραξε τα δέοντα. Η ΑΕΚ θέλει πάση θυσία η αναμέτρηση με τον Φίλιππο το μεθεπόμενο Σάββατο να γίνει στη Ζωφριά. Η ΑΕΚ έχει υποστεί πρωτοφανή οικονομική ζημία, και από σύμπτωση, ή χάρη στην αυταπάρνηση των παικτών της δεν έχει υποστεί αγωνιστική ζημία από τα «πέρα δώθε» στις μετακινήσεις.

Οι διαβουλεύσεις μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζονται για τα αυτονόητα. Υπενθυμίζεται, ότι η ΑΕΚ (και ο δήμος) καλύπτονται κι από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η οποία «απαλλάσσει» τα γήπεδα, που δεν έχουν σύστημα πυρασφάλειας μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ήτοι η Ζωφριά είναι κατάλληλη έτσι ή αλλιώς. Ο κ. Καλογερόπουλος και η Επιτροπή του δεν αναγνωρίζουν όμως το ΦΕΚ!

Keywords
Τυχαία Θέματα