«Επιτέλους είμαι εδώ»

13:56 10/1/2014 - Πηγή: AEK365

Για περίπου 14 μήνες, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος χρειάστηκε να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων λόγω ενός προβλήματος στους συνδέσμους του γονάτου αλλά τώρα ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Σάλκε φωνάζει πως είναι εδώ και δεν σκέφτεται το παρελθόν παρά κοιτάει μόνο μπροστά.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Bundesliga, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τόνισε: "Όταν είσαι τραυματίας και δεν μπορείς να αγωνιστείς, είναι πραγματικά δύσκολο, αλλά είμαι ο τύπος ανθρώπου που πάντοτε σκέφτεται θετικά. Αισθάνομαι πραγματικά καλά

και μπορώ να συμμετάσχω σε μια ολόκληρη προπόνηση. Είναι πανέμορφο συναίσθημα. Επιτέλους, είμαι εδώ, μπορώ να προπονηθώ σκληρά με τα παιδιά και να διασκεδάσω. Μου έλειψε. Είμαι πίσω ξανά".
Οι οπαδοί της Σάλκε αποθέωσαν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο όταν συμμετείχε για λίγα λεπτά στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Φράιμπουργκ κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός: "Ειλικρινά, λατρεύω αυτούς τους φιλάθλους. Είναι φαινόμενο, απερίγραπτοι, είναι τρελό. Ήταν μια αξιαγάπητη στιγμή και μου έδωσε μεγάλη δύναμη για τα επόμενα παιχνίδια. Δεν σκέφτομαι το παρελθόν πλέον. Κοιτάω μόνο μπροστά".
Στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Αλ Γκαράφα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αγωνίστηκε για 45 λεπτά και όπως δήλωσε: "Δεν είχα προβλήματα μετά από το παιχνίδι. Το να παραμείνω υγιής είναι αυτό που μετράει περισσότερο. Όλα τα υπόλοιπα είναι ένα μπόνους. Θέλουμε να ανασυνταχθούμε και να σκαρφαλώσουμε στον βαθμολογικό πίνακα. Ελπίζω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Keywords
Τυχαία Θέματα