Ο Πούτιν με καμηλοπάρδαλη, ο Ομπάμα με κανίς

16:27 3/8/2014 - Πηγή: AEK365

Μερικές ημέρες μετά την ανακοίνωση των αμερικανικών κυρώσεων απέναντι στη Ρωσία, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας αμφισβητεί τον ανδρισμό του προέδρου των ΗΠΑ ανεβάζοντας στο Twitter μια φωτογραφία του Πούτιν με λεοπάρδαλη δίπλα στον Ομπάμα που κρατά ένα κανίς.
Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Ρογκοζίν, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο twitter

με τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να χαιδεύει μια λεοπάρδαλη δίπλα σε μια εικόνα του Ομπάμα που κρατά ένα κανίς, με τη λεζάντα «έχουμε διαφορετικές αξίες και συμμάχους».
Η συγκεκριμένη ανάρτηση αναδημοσιεύτηκε πάνω από 600 φορές μέσα σε δύο ώρες.
Η φωτογραφία του Ρώσου Προέδρου τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι όταν ο Πρόεδρος επισκέφτηκε απειλούμενες περσικές λεοπαρδάλεις, ενώ η φωτογραφία του Ομπάμα τραβήχτηκε όταν ήταν υποψήφιος για τη Γερουσία.
Ο Πούτιν εδώ και πολλά χρόνια προσπαθεί να καλλιεργήσει μια ανδροπρεπή εικόνα και έχουν δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφίες του που τον δείχνουν να κάνει αλεξίπτωτο πλαγιάς, να αγκαλιάζει πολικές αρκούδες και να ποζάρει χωρίς μπλούζα πάνω σε άλογο.
Η συγκεκριμένη ανάρτηση έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ για περαιτέρω οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας μετά την υποστήριξή τους στους αντάρτες της ανατολικής Ουκρανίας που οι δυτικές κυβερνήσεις πιστεύουν ότι ήταν πίσω από την κατάρριψη του αεροσκάφους της Malaysia Airlines.

Πηγή: ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα