Άρθρο-φωτιά του Νίκου Παπανδρέου: Οι σημερινοί κυβερνήτες έριξαν τον Γιώργο

14:37 3/8/2014 - Πηγή: AEK365

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έρχεται να βάλει με άρθρο - παρέμβασή του, ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρεου, Νίκος. Το άρθρο του, το οποίο δημοσιεύεται στο περιοδικό «Οικονομική Επιθεώρηση», εκτοξεύει τα βέλη του πρωτίστως στον Ευάγγελο Βενιζέλο και στη συνέχεια στον Αντώνη Σαμαρά.
«Η προηγούμενη κυβέρνηση ξεκίνησε τις μεταρρυθμίσεις

με γοργό ρυθμό. Ξεκίνησε τις ανατροπές γερά. Τόσο γερά ώστε ανατράπηκε από τους σημερινούς κυβερνήτες (κατά τους έγκυρους Financial Times) με πρόσχημα το δημοψήφισμα». Ο Νίκος Παπανδρέου επιτίθεται τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι καλούνται να συνεχίσουν τις μεταρρυθμίσεις που οδήγησαν στο άδοξο τέλος της πρώτης "μνημονιακής" κυβέρνησης. Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απειλεί τις συντεχνίες - και αν έρθει ποτέ στην εξουσία, η τελευταία ελπίδα ανατροπών θα έχει σβήσει για καλά».
«Αν οι νόμοι δεν αγγίξουν τις συντεχνίες και τη διαπλοκή, αν οι νέοι θεσμοί δεν τους αποδυναμώνουν, τότε οι παθογένειες πάντα θα κερδίζουν το παιχνίδι» προσθέτει ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού.
Όπως αναφέρει πάντως η Real News το θέμα της «ανατροπής της κυβέρνησης Παπανδρέου» αποτελεί βασικό συστατικό στο βιβλίο που συγγράφει ο Νίκος Παπανδρέου, χωρίς όμως να έχει αποφασίσει ο ίδιος πότε θα το ολοκληρώσει, ούτε πότε θα το εκδώσει. Θυμίζουμε άλλωστε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο αδελφός του Γ. Παπανδρέου αναλαμβάνει να σηκώσει το βάρος της επίθεσης εναντίον όσων κινούνται απειλητικά κατά του πρώην πρωθυπουργού, τόσο αρθρογραφώντας, αλλά και με συνεντεύξεις που έχει κατά καιρούς παραχωρήσει σε διάφορα μέσα, από τη στιγμή που έθεσε θέμα ηγεσίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος το 2007.

Πηγή: newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα