Ο Παππάς είναι εδώ!

13:12 12/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τελικά η εμφάνιση του Βασίλη Ξενιάδη, ανεξάρτητα με το ότι δύσκολα θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, φαίνεται πως... ταρακούνησε αρκετούς. Ένας από αυτούς είναι και ο Πέτρος Παππάς, ο οποίος «αγνοείται» από την ημέρα που παραχώρησε της μετοχές του στον Μάκη Κασνακίδη και τους υπόλοιπους Supporters. Και όμως. Ο Πέτρος Παππάς είναι εδώ και έχει... φωνή στα διοικητικά

δρώμενα της ΠΑΕ και στην επόμενη ημέρα της. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday», ο πρώην μεγαλομέτοχος και νυν Supporter (όπως ο ίδιος δηλώνει), φέρεται να επικοινώνησε με τη διοίκηση παρεμβαίνοντας στο θέμα Ξενιάδη. Ξεκαθάρισε ότι είναι αρνητικός στην εμπλοκή του 46χρονου επιχειρηματία και δεν θα ήθελε να προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα.

Εδώ πλέον τίθεται και το μεγάλο ερώτημα. Σαν τι... δρα ο Πέτρος Παππάς. Αν ίσχυε αυτό που έλεγε ο Σταύρος Αδαμίδης, ότι η ΑΕΚ ανήκει στον Νίκο Νοτιά και τους Supporters, δεν θα είχε καμία δουλειά να κάνει αυτή την παρέμβαση. Άρα αποδεικνύεται αυτόματα ότι εξακολουθεί να κάνει κουμάντο και το μόνο από το οποίο απέχει, είναι οι πληρωμές των υποχρεώσεων του, για τα τελευταία δύο χρόνια. Αντίθετα, αν επιμένει στη θέση του, πως είναι και αυτός ένας από τους Supporters, με ποσοστό μάλιστα ανάλογο με αυτό που έχει ένας απλός φίλαθλος, τότε ο λόγος του έχει την ίδια ακριβώς βαρύτητα με τον απλό Ενωσίτη οπαδό, που όμως δεν παίρνει τηλέφωνο τον Σταύρο Αδαμίδη για να του κάνει υποδείξεις.

Στο ίδιο μήκος κύματος φέρεται να βρίσκεται και ο Νίκος Νοτιάς. Ο έτερος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, φαίνεται πως πήρε κάποιες πληροφορίες για τον Βασίλη Ξενιάδη και από τα όσα έμαθε, έκρινε πως δεν πρόκειται για μία ενδεδειγμένη περίπτωση συμπαίκτη. Για το λόγο αυτό διαμήνυσε στον Σταύρο Αδαμίδη πως θα είναι καλύτερο να μείνουν μακριά από τον εν λόγω επιχειρηματία.

Keywords
Τυχαία Θέματα