«Ο Πάπας στην Ρώμη, ο Θεός στην Βαρκελώνη»

16:37 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά το 4-0 επί της Μίλαν και την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οι φίλοι της Μπαρτσελόνα γέμισαν με μηνύματα την επίσημη σελίδα της καταλανικής εφημερίδας SPORT στο twitter.
Στα tweets των αναγνωστών, λοιπόν, υπήρχε έξαρση θαυμασμού για τον Λιονέλ Μέσι που ανακηρυσσόταν ως ο νεοοεκλεγείς Πάπας, ενώ δεν έλειψε η καζούρα στους οπαδούς της Ρεάλ, αλλά και στον άσο της Μίλαν, Ελ Σαραουί για την κόμη του.

«Πάπας ο Μέσι», ήταν το πιο απλό tweet για τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, διότι υπήρχαν αρκετά πιο έξυπνα. «Ανακοίνωση από το Βατικανό: "Θέλουμε τον Μέσι για νέο Πάπα, είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος του Θεού στη γη"», ανέφερε χαρακτηριστικά φίλος των «μπλαουγκράνα» με έναν άλλο να αναφέρει: «Ο Θεός δεν μπόρεσε να βγάλει τον νέο Πάπα. Επαιζε στο "Καμπ Νόου"».
«Οι Πάπες στη Ρώμη, ο Θεός στη Βαρκελώνη», ήταν ένα ακόμα τιτίβισμα φίλου της Μπαρτσελόνα με την καζούρα στη Ρεάλ και τον Ελ Σαραουί να παίρνει τη σκυτάλη.
«Η αστυνομία φεύγει από τις Θιμπέλες. Δεν θα υπάρχουν πανηγυρισμοί», ανέφερε χαρακτηριστικά οπαδός των Καταλανών εννοώντας πως οι φίλοι της Ρεάλ δεν θα συγκεντρωθούν στη γνωστή πλατεία για να πανηγυρίσουν τον αποκλεισμό της Μπάρτσα από τους «8» του Champions League. Οσο για το τέλος, υπήρχε άνθρωπος που έλεγε: «Το αποφάσισα, θα κουρευτώ όπως ο Ελ Σαραουί».

Keywords
Τυχαία Θέματα