Θεατής έδειρε πρωταγωνίστρια την ώρα της παράστασης!

16:13 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο θέατρο "Τέσσερις εποχές" σημειώθηκε ένα απίστευτο περιστατικό όταν στην διάρκεια της παράστασης "Γιαννούλης Χαλεπάς, η Κοιμωμένη μου" μια θεατής επιτέθηκε και ξυλοκόπησε την πρωταγωνίστρια Γιούλη Ζήκου.
Η Γιούλη Ζήκου, σύζυγος του ηθοποιού Γιάννη Μόρτζου, υποδύεται το ρόλο της μητέρας του διάσημου γλύπτη, μιας μητέρας τόσο τυραννικής και ψυχαναγκαστικής που ευθύνεται κατά πολλούς για τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο. Προφανώς η κυρία Ζήκου έδωσε μία εξαιρετικά ρεαλιστική ερμηνεία, γεγονός που προκάλεσε

δυσφορία στην 50χρονη θεατρόφιλο και την εξώθησε στο να ανέβει στη σκηνή και να γρονθοκοπήσει την πρωταγωνίστρια στο πρόσωπο και το σώμα.
Το απίστευτο αυτό περιστατικό άφησε άφωνο το υπόλοιπο κοινό που... παγωμένο στις θέσεις του παρακολουθούσε το ξέσπασμα της γυναίκας.
Η Γιούλη Ζήκου δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Espresso για την επίθεση που δέχτηκε πως η γυναίκα «έκανε σαν τρελή και θα με σκότωνε. Μου φώναζε 'Κακούργα, εσύ φταις για όλα, εσύ τον κατέστρεψες'. Έζησα πραγματικά εφιαλτικές στιγμές».
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της εφημερίδας, μετά την επίθεση, η γυναίκα βγήκε στο φουαγιέ, ζήτησε νερό, άναψε τσιγάρο και άρχισε να ζητάει συγγνώμη προσωπικά από την ίδια την ηθοποιό. «Σας έχω ήδη συγχωρέσει», της είπε ψύχραιμη η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα