Δήλωση-σοκ από Μουρίνιο

08:13 29/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο για άλλη μια φορά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχτεί πως μπροστά στον Ιβοριανό επιθετικό, ο ίδιος είναι ο... κανενάς, ένας απλός προπονητής.
Συγκεκριμένα, όταν ο προπονητής της Τσέλσι ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση ο Ντρογκμπά να επιστρέψει στην ομάδα ως τεχνικός, ο Μουρίνιο απάντησε: "Εγώ δεν είμαι κανένας, είμαι απλά ένας κόουτς. Εκείνος είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης στην ιστορία της Τσέλσι; Ναι. Θα θυμούνται για πάντα τον Ντιντιέ οι οπαδοί, η διοίκηση, ο ιδιοκτήτης, οι πρώην

συμπαίκτες του και τα παιδιά που μεγάλωσαν με εκείνον; Ναι. Είναι λογικό να βρεθεί ο Ντιντιέ ξανά στο μέλλον στην Τσέλσι; Νομίζω ναι. Το πώς δεν το γνωρίζω".
Στην συνέχεια ο Μουρίνιο πρόσθεσε για τον Ντρογκμπά: "Είναι ακόμα ποδοσφαιριστής, είναι νικητής, απολαμβάνει το παιχνίδι και παραλίγο να πάθω καρδιακή προσβολή πέρσι εξαιτίας του (σ.σ. όταν η Γαλατάσαραϊ λίγο έλειψε να αποκλείσει την Ρεάλ Μαδρίτης από το Τσάμπιονς Λιγκ). Ας χαρεί 1-2 καλά χρόνια ποδοσφαίρου αλλά, ανεξάρτητα από αυτό, είναι πολύ αγαπητός από όλους στον σύλλογο και αυτό είναι πολύ φυσιολογικό. Νομίζω ότι μια μέρα θα επιστρέψει στην Τσέλσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα