«Ο Πανερραϊκός δεν τελείωσε»

19:57 23/7/2013 - Πηγή: AEK365

Για την εξάντληση όλων των περιθωρίων προκειμένου να αποφευχτεί ο υποβιβασμός στη Γ΄ Εθνική μίλησε ο Βασίλης Χρυσανθίδης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε εκπομπή του "ΝΤV":

"Η αλήθεια είναι πως δεν θέλουμε τη Γ' Εθνική, θέλουμε να εξαντλήσουμε τα περιθώρια, θα καταθέσουμε πρόθεση συμμετοχής στην Β' Εθνική την Πέμπτη και την Παρασκευή θα υπάρχει Δ.Σ στις 18:00, για να δούμε τι θα κάνουμε, καθώς υπάρχει δυνατότητα μέχρι τις 31 να δηλώσουμε συμμετοχή στην Γ' Εθνική. Τρέχουμε παράλληλα και τα δύο πλάνα προκειμένου

η ομάδα να είναι έτοιμη. Ο Πανσερραϊκός δεν τελείωσε! Ήταν μία εσφαλμένη τοποθέτηση αυτή από τον συνάδελφο (σ.σ. Γιώργος Γούνας)".

Για το πλάνο του κ. Καμήλαλη: "Κατατέθηκε ένα πλάνο την Δευτέρα από τον κ. Καμήλαλη και μου το παρουσίασε αναλυτικά, στο οποίο λέει ότι αναλαμβάνει την ομάδα σε περίπτωση Γ΄ Εθνικής. Μου έδειξε και το Δ.Σ που αποτελείται από επιφανείς Σερραίους επιχειρηματίες. Ο Λάζαρος Θεοδωρίδης συμφωνεί και ο κ.Φιλίππου συμφώνησε να είμαστε έτοιμοι. Επίσης ο κ. Καμήλαλης δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο, σε βάθος χρόνου βέβαια να αποπληρωθούν κάποια χρέη προς παίκτες, υπαλλήλους και Σερραίους επαγγελματίες που έχουν λαμβάνειν. Για προπονητή προτείναμε τον Σάκη Αναστασιάδη τον οποίον τον θέλουν όλα τα παίδια".

Τέλος με δηλώσεις του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ο δικηγόρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Δημήτρης Τσαούσης μίλησε για την πρόθεση του Λάζαρου Θεοδωρίδη να πάει στα δικαστήρια τον Κονσταντίν Βεστίκοφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπάρχει προσύμφωνο για την μεταβίβαση των μετοχών στις 31 Ιουλίου. Αν δε γίνει, θα πάει ο κ. Θεοδωρίδης στα δικαστήρια με τον Βοστρίκοφ, όπως είπε και είναι έτοιμος να αναθέσει σε δικηγορικό γραφείο την υπόθεση. Θα πρέπει να αποδείξει την ζημία που υπέστη από τη μη μεταβίβαση και να διεκδικήσει αποζημίωση. Είναι κυρίως θέμα προσώπων».

Για την αποδοχή κληρονομιάς: «Ο κ. Θεοδωρίδης έχει περιθώριο μέχρι 4 Αυγούστου να κάνει αποποίηση κληρονομιάς, αλλιώς θεωρείται έστω και σιωπηρά ότι την αποδέχθηκε. Δεν ξέρω τι λύση θα επιλέξει. Μέχρι τώρα δεν έγινε γιατί ο κ. Θεοδωρίδης περίμενε να πάρει χρήματα από τον Ρώσο για να πληρώσει τις υποχρεώσεις που θα προέκυπταν από την αποδοχή. Μπορεί να γίνει σε μία ημέρα αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα