«Ο Μουρίνιο είπε "όχι" στη Γιουνάιτεντ»

11:19 11/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η πορτογαλική εφημερίδα «Record» αποκάλυψε χθες πως η επιλογή του Ντέιβιντ Μόγες για να αντικαταστήσει τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε μετά την αρνητική απάντηση του Ζοσέ Μουρίνιο στον 71χρονο Σκωτσέζο μάνατζερ των «κόκκινων διάβολων»!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο «εκλεκτός» δεν αποδέχθηκε την προσφορά που του έγινε για χάρη της οικογένειάς του καθώς τόσο η σύζυγός του όσο και τα δύο του παιδιά

θέλουν να ζήσουν στο Λονδίνο. Η σύζυγός του περνάει αρκετούς μήνες τον χρόνο εκεί, η κόρη του θα σπουδάσει στην αγγλική πρωτεύουσα και ο γιος του θέλει να συνεχίσει τα σχολικά του χρόνια στην πόλη.

Η «Record» όπως και τα περισσότερα ΜΜΕ δίνουν ως δεδομένη τη συμφωνία του Ζοσέ Μουρίνιο με την Τσέλσι. Αξίζει, πάντως, να αναφέρουμε πως η αποκάλυψη της «Record» έρχεται σε σύγκρουση με όσα έγιναν γνωστά τους τελευταίους μήνες όπως για παράδειγμα πως όταν ο Ζορζ Μέντες πλησίασε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ενδεχόμενο συνεργασίας του πελάτη του με τον σύλλογο του «Ολντ Τράφορντ» άκουσε τους διοικούντες να του λένε πως πρώτα θα περιμένουν να δουν τι θα κάνουν με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ ο Ντέιβιντ Μόγες επιλέχθηκε έπειτα από απόφαση του Φέργκιουσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα