Ο Μίτσελ θέλει στόπερ μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου

08:56 18/12/2014 - Πηγή: AEK365

Την ανάγκη να αποκτηθεί άμεσα κεντρικός αμυντικός, μετά τον τραυματισμό του Μποτία, υπογράμμισε ο Μίτσελ ο οποίος ξεκαθάρισε πως θέλει να έχει τον παίκτη που θα αποκτηθεί στη διάθεση του έως τις 28 Δεκεμβρίου.
Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-0 επί του Πανιωνίου, ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, δήλωσε: "Εδώ και 2 μήνες ξεκινήσαμε την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Αμπιντάλ. Έχουμε καταλήξει σε παίκτες που προτιμούμε. Έχουμε αρχίσει και διαπραγματεύσεις.

Μέσα σε 10 μέρες πρέπει να έχει λυθεί το θέμα γιατί μετά την αποχώρηση του Ερίκ και τον τραυματισμό του Μποτία πρέπει να υπάρξει παίκτης. Τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να τις προβλέψεις. Όταν είναι καταστάσεις εκτός επαγγελματικού και που έχουν να κάνουν με προσωπικά θέματα δεν γίνεται να κάνεις κάτι. Το ευτυχές είναι πως ο Σιόβας είναι κάθε μέρα και καλύτερος. Σήμερα έκανε ένα πολύ καλό ματς. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Δεν είχε παίξει γιατί δεν ήταν σταθερός μετά τον τραυματισμό του. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτόν. Και αν παίζει σαν σήμερα, ακόμα πιο πολύ".
Ο Μίτσελ μίλησε και για τον Μήτρογλου: "Δεν θέλω να στηρίζω τον Μήτρογλου. Θέλω όλοι να είναι σε καλή κατάσταση για να αποδίδουν. Τον τελευταίο μήνα μοιάζει με τον Κώστα που όλοι θυμόμαστε. Όχι μόνο στα πράγματα που φαίνονται αλλά και γενικότερα στη συμπεριφορά του. Στο πώς προσέχει τον εαυτό του. Το βάρος και τη διατροφή του. Στο πώς ήταν όταν έφυγε από εδώ. Χρειαζόμαστε τον Κώστα και τα γκολ του. Είναι θεμελιώδης παίκτης για εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα