«Ο Μαραντόνα έχει κάνει τα μισά από τον Μέσι»

16:22 15/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών είναι για τον Ζεράρ Πικέ ο Λιονέλ Μέσι ενώ σε σύγκριση με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο παλαίμαχος άσος, κατά τον Πικέ, δεν κατάφερε ούτε τα μισά από αυτά που έχει ήδη πετύχει ο συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα.
Σε δηλώσεις του ο διεθνής αμυντικός ρωτήθηκε για την μάχη μεταξύ Μέσι και Ρονάλντο για την "Χρυσή Μπάλα" και απάντησε: "Η αλήθεια είναι ότι σέβομαι και τους δύο και εκείνους που θεωρούν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει την χρυσή μπάλα από την στιγμή που ο Πορτογάλος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής από

τους ανθρώπους, όμως ο Μέσι θα μου επιτρέψετε να πω ότι είναι από άλλο πλανήτη. Ο Ρονάλντο είναι εργάτης, όμως ο Μέσι είναι εκείνος ο οποίος δεν σου αφήνει περιθώρια όταν πρέπει να τον αντιμετωπίσεις στον αγωνιστικό χώρο. Όσο για τον Μαραντόνα δεν προσέφερε στο ποδόσφαιρο, ούτε τα μισά από όσα έχει πραγματοποιήσει ο Μέσι. Ο Λιονέλ έχει κάνει καταπληκτικές χρονιές με την φανέλα της Μπαρτσελόνα και αυτό είναι το στοιχείο το οποίο των κάνει τον καλύτερο όλων των εποχών".

Keywords
Τυχαία Θέματα