Ο Λοτίνα ζήτησε φορ και μέσο

12:32 14/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ομόνοια είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσει σε τρείς ακόμη κινήσεις ενίσχυσης, καθώς ο Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα εισηγήθηκε την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά, ενός επιθετικού, ενώ προ των πυλών παραμένει ο Ρικάρντο Φερνάντες.
Ο Ισπανός προπονητής διαπίστωσε σοβαρό πρόβλημα στο ανασταλτικό κομμάτι της μεσαίας γραμμής, και εισηγήθηκε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στην επιτροπή προγραμματισμού, που ήδη έχει κάνει τις επαφές της και δεν αποκλείεται ακόμα και

σήμερα να προκύψουν εξελίξεις.
Όσον αφορά την ενίσχυση με επιθετικό, ο Λοτίνα έχει στα υπόψη του συγκεκριμένες περιπτώσεις, τις οποίες αξιολογεί και ανάλογα θα καταλήξει στην τελική του απόφαση. Η απόκτηση Ρικάρντο Φερνάντες δεν ολοκληρώθηκε ακόμη και αναμένεται να πάρει παράταση για ακόμη 2-3 μέρες.
Σε μιαν άλλη εξέλιξη, ενημερώθηκαν οι Γιάννης Χατζηβασίλης και Χαράλαμπος Χριστοφόρου πως θα παραχωρηθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρθούν αποφάσεις και για άλλους παίκτες, καθώς ο Λοτίνα θέλει να μειωθεί ο αριθμός των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις..
Η Ομόνοια ξεκίνησε προετοιμασία για τον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Πλατινί και Αντράντε. Ο Πλατινί πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη κάκωση στον ώμο και έτσι θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή. Ο Ζοάο Πάολο Αντράντε απείχε από την προπόνηση και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά του. Ατομικά προπονήθηκε ο Γιώργος Εφραίμ.
Με βάση τους κανονισμούς της ΚΟΠ, ο Σκαραμοτσίνο είναι διαθέσιμος για το παιγνίδι κυπέλλου. Ο αγώνας με τον Άρη εμπίπτει στο χρονικό πλαίσιο που μπορεί μια ομάδα να υποβάλει έφεση για απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής. Συνεπώς αν κριθεί από τον προπονητή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τις επιπλέον τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του θα τις εκτίσει στα επόμενα τρία παιγνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα