Ο λόγος που ο Ντακόλ... έδωσε το πέναλτι στον Ανάκογλου

13:11 30/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ χθες έχασε το δεύτερο σερί πέναλτι που έχει κερδίσει ως τώρα στο πρωτάθλημα, σε ισάριθμες, μάλιστα, αγωνιστικές. Κόντρα στον Μανδραϊκό ο Ντακόλ έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ απέναντι στη Θύελλα το πέναλτι του Ανάκογλου έπιασε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Για να φτάσουμε όμως στο σημείο να εκτελέσει το πέναλτι, χθες, ο Ανάκογλου υπήρξε ένα μικρό παρασκήνιο...

Πριν το ματς και παρότι ο Ντακόλ είχε χάσει το πέναλτι την προηγούμενη εβδομάδα, πήρε από τον

Τραϊανό Δέλλα την εντολή εφόσον η ομάδα κερδίσει την εσχάτη των ποινών να το εκτελέσει πάλι εκείνος, σε μια ένδειξη στήριξης και εμπιστοσύνης από τον προπονητή.

Ο Βραζιλιάνος ωστόσο δεν ήθελε να ρισκάρει για την ομάδα... Από το πρώτο λεπτό του αγώνα ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο και τη στιγμή που η ΑΕΚ κέρδισε το πέναλτι (στο χέρι του αντίπαλου αμυντικού) ο Ντακόλ ήταν στη ροή της φάσης και ένα... κλικ πριν φτάσει τη μπάλα τεντώνοντας το σώμα του. Σε αυτή τη στιγμή ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στον ώμο, με αποτέλεσμα κι αφού πήρε αρχικά τη μπάλα κατόπιν την παρέδωσε στον Ανάκογλου, καθώς αδυνατούσε από τους πόνους να αναλάβει εκείνος την ευθύνη της εκτέλεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα