Ο Λεβαδειακός δεν θα κέρδιζε;

21:35 9/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-3

ΓΗΠΕΔΟ: Περιβόλια

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Απόστολος Αμπάρκιολης

Η μάχη για την... παραμονή φουντώνει. Ο Λεβαδειακός μετά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής ήθελε μόνο τη νίκη απέναντι στον Πλατανιά και την πέτυχε με 3-1.

Με ακυρωθέν γκολ ξεκίνησε το ματς. Μόλις στο 2' ο Γιακουμάκης έστειλε

τη μπάλα στα δίχτυα του Πλατανιά αλλά ο κ. Αμπάρκιολης ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ. Από μία καλή στιγμή είχαν στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες. Ο μεν Λεβαδειακός στο 9' με τον Μάντζιο και ο δε Πλατανιάς στο 12' με τον Ζιλβάν. Τελικά το γκολ για τους Βοιωτούς ήρθε στο 42΄με τον Τομάς να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και να κάνει το 0-1.

Ο Πλατανιάς μπήκε στο δεύτερο μέρος με στόχο να επιστρέψει στο ματς και με τον Τετέ στο 51' με τον ίδιο τρόπο (κεφαλιά) έκανε το 1-1.

Ο Άλαν Πουλίδο όμως τρία λεπτά αργότερα, με δυνατό διαγώνιο σουτ «πάγωσε» ξανά το άδειο γήπεδο στα Περιβόλια κάνοντας το 1-2.

Οι πολλές καθυστερήσεις, οι συχνοί τραυματισμοί και οι πολλές διακοπές στο ματς δεν επέτρεψαν στον Πλατανιά να κυνηγήσει την ισοφάριση και πέρα από μία καλή κεφαλιά του Τόρες στο 73ο λεπτό δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση.
Τελικά ο Λεβαδειακός στις καθυστερήσεις «κλείδωσε» το τρίποντο με πλασέ του Μάντζιου.

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Ζαραδούκας, Κουλιμπαλί, Ιτούα, Αγκιλέρα, Τετέ, Μαχαμάτ(60' Μπανανά), Γκαβιλάν, Κάσιο(70' Τόρες), Μιλούνοβιτς(60' Γκόμες), Γιώργος Γιακουμάκης

Λεβαδειακός (Μαντζιός): Σηφάκης, Τόμας, Πίντερ, Κώτσιος, Μιλιάζες, Πελέ, Μπουσταμάντε(72' Κατίδης), Στάθης, Πέτρος Γιακουμάκης(74' Μάνγκας), Πουλίδο(90' Μρντάκοβιτς), Μάντζιος

Keywords
Τυχαία Θέματα