Ο Λεβ πρέπει να περάσει το «τεστ των ηλιθίων»

12:48 29/5/2014 - Πηγή: AEK365

Από την 1η Μαΐου στη Γερμανία το point system έχει όριο τους 8 πόντους με τον Γιόακιμ Λεβ να οδηγεί από τον Μάρτιο με 18 πόντους στο ενεργητικό του και έτσι θα πρέπει άμεσα να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης του καθώς οδηγάει παράνομα. Μάλιστα, για να μπορέσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας να το πάρει πίσω θα πρέπει μετά από έξι μήνες να περάσει ένα τεστ γνωστό και ως "τεστ των

ηλιθίων".
Η γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υποχρέωσε τον Λεβ να προχωρήσει σε δήλωση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να τονίζει τα εξής: "Αναγνωρίζω το λάθος μου και παραδέχομαι ότι είναι αρκετές οι φορές που οδηγώ πολύ γρήγορα, αλλά θα πρέπει να συγκρατούμαι στο μέλλον. Πήρα το μάθημα μου και θα αλλάξω. Δεν θέλω να ωραιοποιήσω την κατάσταση, βεβαίως θα πρέπει να ζήσω με τις συνέπειες και στο εξής για το διάστημα που δεν θα έχω δίπλωμα θα χρησιμοποιώ τρένο και τραμ".
Από την πλευρά της η Mercedes, χορηγός της Εθνικής Γερμανίας, δεν αποκλείεται να κάνει κάποια κίνηση μιας και δεν θέλει να βγει ζημιωμένη από την ιστορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα