Μιλοβάνοβιτς: Εχω εμπιστοσύνη σε Μελισσανίδη - Μπάγεβιτς για την ΑΕΚ

12:24 29/5/2014 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Goal» παραχώρησε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς που το 1999 είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ και τώρα είναι ο τεχνικός διευθυντής της ισπανικής Λας Πάλμας. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός που με την φανέλα της Ένωσης συμμετείχε σε 14 αγώνες πετυχαίνοντας δύο γκολ ενώ ήταν στην αποστολή για το ιστορικό παιχνίδι με την παρτιζάν στο Βελιγράδι. Στη συνέντευξη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και

στην ΑΕΚ: «Οταν ήμουν στην ΑΕΚ πρόεδρος ήταν ο Μελισσανίδης. Εκείνος ήταν που με έφερε στην ΑΕΚ, αν και είχα έρθει για τον Ολυμπιακό. Ημουν πολύ κοντά με τον Ολυμπιακό, αλλά συναντηθήκαμε στη Γλυφάδα με τον πρόεδρο και έκλεισε η συμφωνία» και πρόσθεσε: «Από την ΑΕΚ έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Είχα βάλει γκολ με τον Εθνικό Αστέρα εις βάρος και ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το όνομά μου, έκλαψα και είπα πως θα είμαι για πάντα ΑΕΚ. Το ταξίδι στο Βελιγράδι δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ. Τότε η ΑΕΚ και ο πρόεδρος έδειξαν μεγάλη καρδιά, βοήθησαν πολύ ηθικά τον σέρβικο λαό για να νιώσουν πως δεν είναι μόνοι τους».

Συγκρίνοντας την ΑΕΚ που γνώρισε με την ΑΕΚ του σήμερα είπε: «Βλέπω ακόμα και τις μικρές κατηγορίες, ενημερώνομαι για το πρωτάθλημα υποδομών. Εύχομαι στην ΑΕΚ να επιστρέψει γρήγορα στη θέση της. Και τώρα έχω πολλή εμπιστοσύνη στο δίδυμο Μελισσανίδη - Μπάγεβιτς για το μέλλον της ΑΕΚ. Τότε έπαιζα με πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Δεν έχω επαφή με κάποιον, αλλά όλοι οι παίκτες και ο κόσμος της ΑΕΚ είναι στην καρδιά μου. Πιστεύω πως σύντομα θα μάθω νέα για την ΑΕΚ από κάποια μεγάλη επιτυχία της».

Keywords
Τυχαία Θέματα