«Ο κόσμος χάρηκε την ομάδα»

22:36 8/3/2014 - Πηγή: AEK365

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και την ευρεία νίκη επί του Άρη (4-1) εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου.παγίδα όπως έγινε με τον Εργοτέλη. Δείξαμε, ωριμότητα, σοβαρότητα και αυτοπεποίθηση. Δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε στο γήπεδο. Πολλά συγχαρητήρια στον Ντάνιελ Πράνιτς ο οποίος σε έξι μέρες έπαιξε τρία παιχνίδια και ήταν εκπληκτικός σήμερα. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Όπως και στον Μέντες ο οποίος έπαιξε σε καινούρια

θέση που την ξέρει, αλλά έπαιξε μετά από δύο μήνες και τα πήγε πάρα πολύ καλά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον κόσμο. Μας βοήθησαν και μας στήριξαν. Μπορούμε να τους δίνουμε χαρά παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και νικώντας. Ο κόσμος χάρηκε να βλέπει την ομάδα σήμερα».

Για το αν έχει ανέβει η ομάδα ψυχολογικά: «Πάντα όταν νικάς τον πρωταθλητή και με αυτό το σκορ, σου δίνει δύναμη. Η ομάδα φτιάχτηκε για να κοιτάζει τους πάντες στα μάτια. Τέτοιες νίκες δίνουν ψυχολογία για να κοντράρουμε τους πάντες».

Για την προετοιμασία του ντέρμπι και του αγώνα με τον Άρη: «Ήταν εξίσου δύσκολη η προετοιμασία για Ολυμπιακό και τον Άρη. Πιο δύσκολο μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Υπήρχε μεγάλη χαρά στον κόσμο και ήταν φυσιολογικό μετά από τέτοια εμφάνιση. Οι διεθνείς έλειπαν. Είχαμε προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Τα παιδιά δείξανε με το παραπάνω ότι είναι καλοί επαγγελματίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα