Αλκμαάρ για Ευρώπη

22:36 8/3/2014 - Πηγή: AEK365

Φέτος, δεν είναι καθόλου σταθερή. Πολλές και... ανώριμη, αλλά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος θα δώσει τα πάντα για να βγει στην Ευρώπη!

Η Αλκμάαρ επικράτησε πολύ άνετα 4-0 της Χέρακλες για την 27η αγωνιστική της Eredivisie, επανήλθε στις νίκες μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα και έδειξε πως τα πλέι-οφ είναι μέσα στις δυνατότητές της.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς «τρίποντο», ωστόσο ο στόχος τους είναι μια χρονιά χωρίς να κινδυνέψουν και αυτό, όπως φαίνεται, θα

το καταφέρουν.

Με δύο του Γιοχάνσον στο 16' και το 37' και οι γηπεδούχοι θέλησαν να στείλουν μήνυμα πως δεν έχουν και πολύ όρεξη για... αστεία.

Έπειτα συνέχισαν να επιτίθενται, αλλά το τρίτο γκολ που διακαώς έψαχναν το πέτυχαν με τον Γιοχάνσον, ο οποίος έκανε και χατ-τρικ, στο 79', ενώ ο Ελμ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Τέλος, την ίδια ώρα αναμετρήθηκε η Ρόντα με την Ναϊμέγκεν , με την πρώτη να επικρατεί 3-1.

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και παράλληλα, τις νίκες η Χέρενφεν. Αυτή τη φορά, παρέσυρε και τον Θανάση Καραγκούνη!

Η ομάδα του Μάρκο Φαν Μπάστεν καθάρισε 3-0 την Τσβόλε του άλλοτε παίκτη του Ατρόμητου, πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την έξοδό της στην Ευρώπη.

Από την άλλη, ο Έλληνας μέσος και οι συμπαίκτες του με αυτή την ήττα μένουν αρκετά πίσω από τις θέσεις που δίνουν... εισιτήριο για το Europa League.

Κεφάλι στο σκορ πήραν με τον Μπασασικόγλου λίγα λεπτά πριν το ημίχρονο, ενώ ο Φαν Λα Πάρρα στο 68' έδωσε αέρα δύο τερμάτων στο 68.

Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας, Φινμπόγκασον στο 77' - μετά από πολύ ωραία πάσα του Λα Πάρρα- και έφτασε τα 22 γκολ στο πρωτάθλημα.

Μπρέντα-Φίτεσε: 1-2
(Μπούις 10' πεν.-Λαμπιάντ 8', Χάβενααρ 26')

Στη 2η θέση πέρασε η Φίτεσε που νίκησε με 2-1 την Μπρέντα.

Η Φίτεσε προηγήθηκε με το πέναλτι του Λαμπίαντ στο 8ο μόλις λεπτό, αλλά στο 10' ο Μπούις έκανε το 1-1 με πέναλτι. Στο 26ο λεπτό ο Χάβενααρ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Φίτεσε.

Αϊντχόφεν-Ουτρέχτη: 1-0
(Λοκάντια 51')

Ακόμη και για τη 2η θέση μπορεί να παλέψει η Αϊντχόφεν, που κέρδισε με 1-0 την Ουτρέχτη κι ανέβηκε 4η.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Λοκάντια στο 51ο λεπτό.

Αποτελέσματα και πρόγραμμα 29ης αγωνιστική Σάββατο 8/3

Άλκμααρ- Χέρακλες 3-0
(Γιοχάνσον 16', 37', 79', Ελμ 91')

Ρόντα -Ναϊμέγκεν 3-1
(Χούπερτς 30', 56',Χόχερ 53'- Χίγκτον 60')

Χέρενφεν-Τσβόλε 3-0
(Μπασασικόγλου 37', Λα Πάρρα 68', Φινμπόγκασον 77')

Keywords
Τυχαία Θέματα