Ο Κλούνεϊ απέφερε 15 εκατ. στον Ομπάμα!

13:02 11/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ένα λαμπερό δείπνο για τον Μπαράκ Ομπάμα έδωσε ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ στο σπίτι του με όλη την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ να βρίσκεται εκεί έτοιμη να βάλει... το χέρι στην τσέπη! Δεν είναι τυχαίο που μετά το δείπνο, ο Ομπάμα έφυγε με 15 εκατ. δολάρια περισσότερα για τις ανάγκες της εκστρατείας επανεκλογής του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Στο δείπνο που δόθηκε κάτω από μια τέντα η οποία είχε στηθεί για την περίσταση στο γήπεδο μπάσκετ της έπαυλης του Κλούνι στη συνοικία Στούντιο Σίτι του Λος Άντζελες παραβρέθηκαν

διασημότητες όπως οι Τόμπι Μαγκουάιρ, Μπάρμπρα Στρέιζαντ, Τζακ Μπλακ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σάλμα Χάγεκ, Μπίλι Κρίσταλ και Νταϊάν βον Φίρστενμπεργκ, οι οποίοι έπρεπε να πληρώσουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 40.000 δολαρίων ως «εισιτήριο» για το δείπνο.

Επίσης παρόντες ήταν ένας δάσκαλος από το Νιου Τζέρζι και ένας δημόσιος υπάλληλος από την Φλόριντα που κέρδισαν εισιτήρια σε λοταρία στο Διαδίκτυο, η οποία είχε οργανωθεί από το επιτελείο του Μπ.Ομπάμα, με τους προσκεκλημένους να φτάνουν συνολικά τους 150.

«Ας το παραδεχτούμε. Συγκεντρώσαμε πολλά χρήματα επειδή όλοι αγαπούν τον Τζορτζ. Συμπαθούν εμένα, αγαπούν εκείνον» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση.

Ο Ομπάμα είπε στους προσκεκλημένους ότι θεωρεί πως η θέση που πήρε την Τετάρτη υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων είναι μια «λογική προέκταση του τι θα έπρεπε να είναι η Αμερική».

«Προήλθε απευθείας από αυτή την διαφορετικότητα στην οπτική. Και είμαστε μια χώρα που περιλαμβάνει τους πάντες και επιτρέπει την προσπάθεια στους πάντες και αντιμετωπίζει τους πάντες δίκαια. Είναι ευπρόσδεκτοι εκείνοι που δεν είναι σαν εμάς; Αυτό μας κάνει ισχυρότερους; Θεωρώ πως ναι» σχολίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η θέση του Ομπάμα στο θέμα του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων έρχεται σε αντίθεση με εκείνη του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του Μιτ Ρόμνι, ο οποίος έχει ταχθεί κατά.

Στη διάρκεια του δείπνου ο Μπ.Ομπάμα προέβλεψε επίσης ότι η νίκη στις εκλογές του 2012 θα είναι δυσκολότερη σε σχέση με το 2008 μετά το πέρας της δεύτερης θητείας του προέδρου Τζορτζ Μπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα