Βενγκέρ: Μια νίκη μακριά από τον στόχο

13:02 11/5/2012 - Πηγή: AEK365

Την τελευταία αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος η Άρσεναλ παίζει στην έδρα της Γουέστ Μπρομ και βρίσκεται μια νίκη μακριά από τον στόχο της τρίτης θέσης όπως επεσήμανε ο Αρσέν Βενγκέρ. Η ομάδα του Λονδίνου βρίσκεται στην 3η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με την Τότενα να την ακολουθεί σε απόσταση ενός βαθμού και την Νιούκαστλ σε απόσταση δυο βαθμών.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Άρσεναλ τόνισε: "Για πολύ καιρό αυτή την σεζόν δεν είχαμε την τύχη στα πόδια μας. Πλέον κοιτάμε μόνο το τελευταίο ματς, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Νιώθω

πως είμαστε συγκεντρωμένοι, ξεκούραστοι και ανταγωνιστικοί και ως εκ τούτου είμαι πεπεισμένος πως θα πάρουμε το ματς. Έχουμε βρεθεί σε αυτή την θέση πολλές φορές στο παρελθόν, να χρειαζόμαστε δηλαδή μια νίκη για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είτε πρόκειται για κάποιον τίτλο, είτε για να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μια κατάσταση που ξέρουμε να την διαχειριστούμε".
Για το -13 στο οποίο βρισκόταν η Άρσεναλ πριν από τρεις μήνες από την 3η θέση, ο Βενγκέρ δήλωσε: "Αν κάποιος μας έλεγε τρεις μήνες πριν ότι θα βρισκόμασταν σε αυτή την θέση τώρα, θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Η Premier League είναι δύσκολο πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα