Μπόλονι: Όποιος φοβάται να σταματήσει το ποδόσφαιρο

09:22 2/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η ήττα του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα από τον ΠΑΣ Γιάννινα εκνεύρισε τον Λάζλο Μπόλονι ο οποίος υπογράμμισε πως όποιος φοβάται την ευθύνη της φανέλας θα πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Όσο για το μήνυμα του προς τον κόσμο ξεκαθάρισε πως, όπως οι τράπεζες, έτσι και ο ίδιος δεν μπορεί να δώσει εγγυήσεις.

Στην συνέντευξη Τύπου

μετά τον αγώνα, σε ερώτηση αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ φοβούνται την ευθύνη της φανέλας, ο Μπόλονι απάντησε: "Αν κάποιος φοβάται να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Τέτοια ερωτήματα βάζω και εγώ στο μυαλό μου. Αν έχουμε την ψυχολογία του νικητή στην καρδιά μας. Είμαστε μια ομάδα νικητών;".

Για την απόφαση του να μην βγάλει τον Σαλπιγγίδη από το παιχνίδι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Αν δεν κάνω λάθος είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας. Κρατάω τους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν στο σκοράρισμα. Η δεύτερη απάντηση είναι πως ο Σαλπιγγίδης είναι στην δεξιά πλευρά που παίζει ο Γεωργιάδης".

Για τις απουσίες των Πάμπλο Γκαρσία, Φωτάκη και Μαλεζά, ο Μπόλονι τόνισε: "Ξέρετε πως τα νεκροταφεία είναι γεμάτα αναντικατάστατους. Αλλά και με τους Γκαρσία, Φωτάκη και Λάζαρ έχουμε δεχτεί ανάλογα γκολ".

Για την εικόνα του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε: "Ήταν ένα ακόμη φυσιολογικό ματς στην Τούμπα στο οποίο δεν μπορέσαμε να αναλάβουμε την ευθύνη και δεν δείξαμε ιδιαίτερη ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματα. Από ό,τι φαίνεται, αυτό τείνει να γίνει ένα μόνιμο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ. Αν ήθελα, θα μπορούσα να μιλήσω για την κυριαρχία της μπάλας, αλλά αυτή ήταν στείρα. Θα μπορούσα να μιλήσω για τις ευκαιρίες που είχαμε για γκολ, σίγουρα όμως δεν βρήκαμε τρόπο να προκαλέσουμε έκπληξη στην επίθεση και στο κέντρο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και δεν βρήκαμε ικανότητα να ανταπεξέλθουμε. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να αλλάξουμε πολλά, αλλά πρέπει να βρούμε απάντηση γιατί εκτός έδρας παίζουμε τόσο καλά και δεν μπορούμε να παίξουμε καλά εντός. Έχω εξήγηση, αλλά την κρατάω για εμένα".

Όσο για τον πανομοιότυπο τρόπο που ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ εντός και εκτός έδρας, ο Μπόλονι τόνισε: "Υπάρχουν λύσεις για αυτό. Πιθανόν και εμείς να έχουμε λύσεις αν αλλάξουμε την φιλοσοφία μας. Καταρχήν το πιο σημαντικό είναι να έχεις την ικανότητα να αναλάβεις την ευθύνη σου. Και οι νέοι και οι παλιοί. Είναι πιθανό να χάσεις την μπάλα στο κέντρο. Προφανώς μιλάτε για τον Γιάννου. Τέτοιου είδους λάθη δεν είναι τα πρώτα, αμέσως μετά όμως πρέπει να διορθώσεις το λάθος. Είτε αυτός που το κάνει, είτε άλλος. Αυτά πρέπει να τα έχεις μέσα σου. Δεν είμαι σίγουρος αν έχουμε αυτά τα χαρακτηριστικά".

Τέλος για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο Μπόλονι δήλωσε: "Δεν μπορώ να δώσω εγγυήσεις. Ούτε οι τράπεζες δεν δίνουν εγγυήσεις. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που δουλεύει. Το ότι δεν δίνω κάποιες απαντήσεις και τις κρατάω για εμένα είναι γιατί δεν θέλω να βγάλω κάποια πράγματα προς τα έξω. Οι φίλαθλοι, όσες φορές τους χρειαστήκαμε, ήταν μαζί μας. Προσπαθήσαμε σε όλο αυτό το διάστημα να χρησιμοποιήσουμε μια άλλη ει

Keywords
Τυχαία Θέματα