Ο Κλωναρίδης, η ORIGINAL και ο Κοντοές

09:52 20/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τον Βίκτωρ Κλωναρίδη και πως μπορεί η ΑΕΚ να τον αποκτήσει δανεικό έχει ως κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, η οποία τονίζει ότι στη διοίκηση συνεχίζουν να αναζητούν τη φόρμουλα να τον κάνουν (ξανά) δικό τους για 6 μήνες. Επίσης, η ΩΡΑ, τονίζει ότι ο Γιάννης Κοντοές είπε χθες στους καταληψίες στα Σπάτα ότι δεν θέλει να φύγει από την ΑΕΚ

και πως "αν η διοίκηση κάνει μία κίνηση, θα αποσύρω την προσφυγή". Όσον αφορά την ανακοίνωση της ORIGINAL η ΩΡΑ γράφει: "Προς τη σωστή κατεύθυνση οι έως τώρα κινήσεις της ORIGINAL 21 που συνεχίζει την κατάληψη και με χθεσινή της ανακοίνωση ξεκαθάρισε: "Περιμένουμε μετόχους, Βιντιάδη και διαχειριστικό". Λόγος γίνεται και για το ματς Κυπέλλου με την Καβάλα: "Παίζεις σαν ΑΕΚ και προκρίνεσαι...", σημειώνει η εφημερίδα.

SPORTDAY

Κλωναρίδης συνέχεια και στην SD η οποία γράφει πως στην ΑΕΚ έχουν βρει το τρικ (με τη χρονική παρουσία του Κλωναρίδη στις Ακαδημίες της ΑΕΚ) και μπορούν να τον κάνουν δικό τους εφόσον όμως βρεθούν τα αρκετά χρήματα που απαιτούνται για τον δανεισμό του. Επίσης η εφημερίδα γράφει για τις περιπτώσεις των Ανάκογλου και Καραλή, αλλά και τις πολλές αλλαγές που θα παραταχθεί απόψε η ΑΕΚ κόντρα στην Καβάλα.

GOAL

Για το "Original κάλεσμα" γράφει κατά βάση η εφημερίδα στο σημερινό ρεπορτάζ της: "Με ανακοίνωσή της η ORIGINAL ζητά συνάντηση στα Σπάτα μετόχων και Βιντιάδη. Κατα πάσα πιθανότητα θα είναι παρών ο Ντέμης, δεν φαίνεται όμως να πράξουν το ίδιο και οι Παππάς, Νοτιάς και Χατζηϊωάννου", σημειώνει η εφημερίδα. Από εκεί και πέρα τονίζεται η σιγουριά που υπάρχει για τον Πετρόπουλο, όπως και ότι η ΑΕΚ "κυνηγά" τις υποθέσεις των Ανάκογλου - Καραλή.

LIVE SPORT

Για "σχέδιο Αδαμίδη" γράφει η εφημερίδα, που δεν είναι άλλο από το "να πιέσουν οι οργανωμένοι Νοτιά, Παππά για να δώσουν χρήματα στον Βιντιάδη"! Επιπλέον, η LS τονίζει το κάλεσμα της ORIGINAL στους μετόχους να συγκεντρωθούν στα Σπάτα, αλλά και τα χρήματα που ζητά ο Κοντοές από την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα