Η ΑΕΚ εξετάζει Καραλή, Ανάκογλου

09:33 20/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τις περιπτώσεις των Ανάκογλου και Καραλή εξετάζει η ΑΕΚ και υπό προϋποθέσεις μπορεί να τις προχωρήσει... Ο πρώτος είναι ένας παίκτης που έχει απασχολήσει σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο την ΑΕΚ (και όχι μόνο). Τώρα όμως τα πράγματα μπορούν να γίνουν διαφορετικά, μιας και ο νεαρός μέσος μένει σε 6 μήνες ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό. Εφόσον η ΑΕΚ θελήσει πραγματικά να

πάρει τον Ανάκογλου από τώρα θα πρέπει να βρει τρόπο να κάνει ένα καλό deal με την ομάδα των Σερρών.

Όσον αφορά τον Καραλή τα δεδομένα έχουν ως εξής: είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος από την Κέρκυρα, είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και σαν εξτρέμ και εφόσον πάρει την ελευθέρας του, ο Λίνεν ίσως δείξει πιο έντονο ενδιαφέρον.

Όσον αφορά την ηλικία του παίκτη την ΑΕΚ δεν την εμποδίζει κάτι. Ο Καραλής είναι γεννημένος στις 6/11/1988 και είναι μέσα στο ηλικιακό όριο των 24 ετών που επιτρέπει στην Ένωση να κάνει όσες μεταγραφές Ελλήνων επιθυμεί. Χαρακτηριστική είναι η παράγραφος στην ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα στις 27/6, μέσα από την οποία είναι σαφές ότι οι ομάδες που έχουν τιμωρηθεί με περιορισμό των μεταγραφών (μεταξύ του και η ΑΕΚ) θα μπορούν και τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να αποκτήσουν παίκτες που έχουν γεννηθεί από την 1/1/88 και μετά.

(α) η μη αδειοδοτηθείσα ΠΑΕ δε θα δύναται, κατά τις μεταγραφικές περιόδους «Ιουλίου - Αυγούστου 2012» και «Ιανουαρίου 2013» να προβαίνει στην απόκτηση ποδοσφαιριστών, με την εξαίρεση ποδοσφαιριστών κάτω των 24 ετών (γεννηθέντων από την 1/1/1988 και μετά) με δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδος και γηγενών (locally trained), επίσης κάτω των 24 ετών (γεννηθέντων από την 1/1/1988 και μετά). Παράλληλα, η εν λόγω ΠΑΕ, μέχρι και την 30/6/2013 δε θα δύναται να προβαίνει στην ανανέωση ή τροποποίηση (που εμπεριέχει επέκταση διάρκειας συμβολαίου ή / και αύξηση αποδοχών) των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών της, πλην της περίπτωσης ποδοσφαιριστών κάτω των 24 ετών με δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδος και γηγενών (locally trained) κάτω των 24 ετών. Αν ΠΑΕ, η οποία δεν έχει αδειοδοτηθεί, προβεί σε υπογραφή νέου συμβολαίου ή σε ανανέωση ή / και τροποποίηση συμβολαίου ή σε δανεισμό ή εν γένει σε απόκτηση ποδοσφαιριστή κατά παράβαση των ως άνω, τότε για τους εν λόγω ποδοσφαιριστές, θα ανακαλούνται τα δελτία (ωστόσο η εν λόγω ΠΑΕ θα υποχρεούται να σεβαστεί τις οικείες οικονομικές υποχρεώσεις έναντι του εν λόγω ποδοσφαιριστή).

Keywords
Τυχαία Θέματα