Ο Κάμερον ολοκληρώνει τα σενάρια των νέων Avatar

16:31 14/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε ότι τα σενάρια των επόμενων τριών ταινιών Avatar είναι σχεδόν έτοιμα και σύντομα θα ξεκινήσει η παραγωγή τους!

«Η δεύτερη, τρίτη και τέταρτη ταινία θα ξεκινήσουν παραγωγή ταυτόχρονα. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στάδιο της προ-παραγωγής, γιατί σχεδιάζουμε πλάσματα, σκηνικά και χαρακτήρες που θα υπάρχουν και στις 3 ταινίες. Και σκοπεύουμε να έχουμε τελειώσει και τα 3 σενάρια μέσα στις επόμενες 6 εβδομάδες», ανέφερε.

«Η μεγαλύτερη πίεση που αισθάνομαι αφορά

το να κόψω πράγματα που αγαπώ προκειμένου να βγάλω εφικτό αποτέλεσμα σε μέγεθος. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει πρόβλημα στο να βρούμε καινούρια και θαυμάσια πράγματα να συμπεριλάβουμε», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

«Θα ήθελα το Hollywood να αγκαλιάσει τα σενάρια εκείνα που βλέπουμε πλέον στις τηλεοπτικές σειρές, μεγαλύτερη έμφαση στους χαρακτήρες, και όχι στις εκρήξεις και τους πυροτεχνικούς», κατέληξε.

Η δεύτερη ταινία Avatar αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2016, με τους Τζος Φρίντμαν, Ρικ Τζάφα και Αμάντα Σίλβερ, ενώ είναι σίγουρο ότι θα ξαναδούμε τον Σαμ Γουόρθινγκτον, την Ζόε Σαλντάνα και τον Στίβεν Λανγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα